Samosia to moje gratulację ,super że wreszcie na swoim, a więc czy teraz są jakieś jeszcze przeciwwskazania do staranek?
Aniołek ale fajną kurtkę wychaczyłaś w przecenie, na pewno oblecisz w niej tą zimę, jak Tobie tak wolno kg dochodzą

brzusio śliczny. I popieram radę Carli o zapinanych bodach z przodu, super sprawa
Dorcia to ochrzciliście auto i już do blacharza , co za pech, a ja mojego wożę od 2 lat , odkąd zaszłam w ciąże, i tak się przyzwyczaił że jak przestałam karmić piersią nie mógł znieść widoku swojej żony jak ciućka sobie powolutku piwo, no ale już wróciłam za kierownicę hehe, tak że mam nadzieję że ma z głowy kierowcę na może 2 lata. Ha dla mnie takie bajery o jakich piszesz zdecydowanie nie są normą, w życiu w takim aucie nie jechałam

i szybko bym się w nim pewnie nie odnalazła
Tesiak ale łądniutki brzuszek, a tak się bałaś na początku że nic nie rośnie a tu proszę. Ale się fajnie brzuszkowo na forum zrobiło
Vegas czuję się dobrze, czasem coś mnie mdli ale to pikuś, brzuch już nie boli, pobolewał jeden wieczór, jedyne co to od tygodnia nie mogę usnąć, kręcę się pół godz zanim usnę, nie wiem czy to przez ciąże czy po prostu się czymś martwię podświadomie
Amelia oby to dzidzia się zagnieżdżała, mam nadzieję że za tydzień będziesz się chwaliła II kreseczkami
Vinga Ty to uważaj na siebie, już tak niedaleko, ale za wcześnie na poród. Dobrze że u mamy jesteś, zawsze coś pomoże, Zdrówka dla Nataniela
Carla piękności masz te dzieciaczki.Zdrowia dla Neli. Carla nie wiem czy dobrze polecę, ale ja mojej dawałam zapobiegawczo Delicol po konsultacji z pedriatrą, nigdy nie miała kolek, ani wzdęć może spróbuj albo zapytaj kogoś o jakieś kropelki