reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Aniołek ja nigdy nie piję...niestety zawsze prowadzę...a to samochód...a to męża do domu !
Jedynym alkoholem jaki przejdzie mi przez gardło to drink Sobieski...głównie cranberry...po prostu lubię jego smak :-D
Jejku jak ja kocham takie malusie zakupki...ciuszki cudeńka...wózek,wanienka , przewijak, laktator.....ja też chcę !!!

Ja dzisiaj znów jadę do znajomych...wrócę pewnie koło 19.00 bo Młoda rano do szkoły , ja do pracy i trzeba się wyspać :eek:

reklama
Hej. Kurcze jak ten czas leci. Dopiero co zeszła niedziela była a już kolejna;-) Mąż odsypia, balował w nocy, miał imprezę firmową zamkniętą i wrócił nad ranem. Dobrze, że takie wypady ma 2x w roku:-p
U mnie już prawie 10tc:-)

DORCIA Spotkanko za spotkankiem widzę u Ciebie, fajnie:-) Szkoda tylko, że opić autka nie mogłaś.
TESIAK w końcu jesteś;-) Podziwiam, ja bym nie wytrzymała z ciekawości któż to w moim brzuszku mieszka:-) Ja niestety bombek nie widzę:-( Brzuś cudowny:tak: A imiona wymyślone dla drugiego dziecka na każdą płeć?;-)
ANIOŁEK ohhh jak poznam płeć Bąbla to też lecę na zakupy:-) Fajny brzuś:tak: Mały jeszcze:-p
SAMOSIA nie ma jak na swoim:-)
VENNA czas tak zasuwa, że zaraz będziesz w 13tc:tak:
IANKA mnie też na początku ciąży pobolewały jajniki i czasem podbrzusze jak na @, ale to na początku normalne;-) A już się dobrze czujesz?

Hej:)

Pisze z tabletu wiec wybaczcie mi wszelkie bledy.

MUFFI termin mam na 14 lutego ale plci nie podam;)
VEGAS szczerze mowiac to czesto zastanawiam sie kto mieszka w moim brzuszku ale jakos nie dreczy mnie to. Przy czym Franio stanowczo twierdzi ze jest tam brat;) A masz moze fb? Jezeli tak to poprosze o namiary na priv. Tam mam wiecej bombeczek.
A jak sie czujesz?

We wtorek wybieram sie na glukoze. Czy wiecie moze czy ja mam sobie ja sama kupic czy dadza tam w labo?
Wybaczcie ze tylko tyle ale musze dziecko nakarmic i wykapac.

Milego wieczoru:)

Tesiak U nas kupujesz glukozę w aptece.

Vegas jeszcze dwa tygodnie i będzie drugi trymestr...ale leeeci czas !

Ja właśnie wróciłam z wojaży....pobojczyłam, herbatkę wypiłam...można iść spać !
Byłam nowym pojazdem...Jezusie jakie tam są cuda...szok. Ale dojechałam cała i zdrowa...najważniejsze !

Ostatnia edycja:
Hej :) ale się źle czuję , boli mnie brzuch kilka dni jak na @ a powinnam dostać za 9 dni dopiero , nie kumam : /

Dorcia
- co za pech , dobrze że całych drzwi nie trzeba malować . co to za cuda w tym pojeździe masz ?

Samosia - super , cieszę się że już jesteście na swoim , dawaj foty !

Vinga- trzymam kciuki :)

Aniołek - fajna kurtka i cena fajna , ja szukam jakiegoś płaszczyka ale te co mi się podobają kosztują ok 500 zł : / , więc chyba poczekam na wyprzedaże , super brzuszek :)

Tesiak - bardzo się cieszę że jesteś ;) brzuszek faktycznie pokaźny już :) , co to masz za sówki ? , ja glukozy nie kupowałam ale w sumie robiłam prywatnie , aa i nie widzę bombek….

Amelia a może ktoś sobie wije gniazdko w Twoim brzuszku...;) Te sówki to dzieło mojego małżonka:) Są drewniane, ekologiczne;) Franio ma nie mało zabawy z nimi. Mężuś nawet myśli żeby zrobić ich więcej i spróbować sprzedać...
A tą glukozę też będę robić prywatnie ale w laboratorium przy szpitalu...A nie pamiętam jak było w pierwszej ciąży.

Dorcia właśnie, napisz coś więcej o tych bajerach w tym Twoim wehikule...

Amelia...to trzymam baaardzo mocno &&& ...taki ból może oznaczać że doszło do implantacji !!!

Tesiak dla wielu osób bajery są "normą" Ale ktoś jak przesiadł się ze starego samochodu do takiego "nowego" to wszystko jest WOW
Min asystent parkowania, automatyczne światła,asystent znaków,asystent linii,automatyczne tyle drzwi,automat klapa, samochód gaśnie przed światłami i zapala się po puszczeniu hamulca...więcej nie pamiętam.
Ale cieszę się że nie mam lęku przed jazdą nim...boję się jeszcze cofać i parkować...ale poza tym jest ok.

Lecę zawieźć babcię na opatrunek

MIŁEGO DZIONKA !!!

Witam :) A ja w nocy coś znowu spać nie mogłam, więc dopiero teraz wstałam, zrobiłam kawkę no i obowiązkowo laptopik,
Amelia - A może ten ból spowodowany jest implantacją zarodka :) oj życzę Ci tego z całego serca :) w końcu musi być ciagłość i czekamy na sierpniową mamusie :)
Dorcia - No to nieźle tych bajerów :) hehe ja to zawsze się smieje, że więcej rzeczy o zepsucia się, ale co zrobić jak w tych nowych samochodach jest tyle elektroniki, że głowa boli :) Ja dużo bardziej wole jeździć moim autem niż męża ze względu na gabaryty, aż się boje co będzie jak kombi zaparkuje w garażu, no ale to wszystko kwestia przyzwyczajenia...
Tesiak - Ja bede robić glukoze w prywatnym laboratorium i kupiłam sobie swoją, moja bratowa też tam robiła i też miała swoją więc najlepiej sobie tam zadzwoń i spytaj czy mają czy masz sobie kupić.

Miłego dzionka :)

Dorcia-ojj asystent parkowania to by mi sie przydał..wczoraj pojechałam na zakupy i spedziłam wiecej czasu próbując zaparkować niz na samych zakupach..
Aniołek,Tesiak-fajowe brzuszki :) aż miło sie patrzy:)
Miłego dnia kobitki!

reklama
hej kochane, ja do końca tygodnia u rodziców. codziennie dopadają mnie skurcze promieniujące na krzyż, mały też strasznie się pcha na szyjkę... mama się boi, że za wcześnie urodzę więc mam nakaz siedzenia u nich chociaż do końca tygodnia
Nataniel od tygodnia chory, jutro idziemy do lekarza, mam nadzieję, że antybiotyku nie dostanie.
ogólnie jestem zdołowana bo wszystko wskazuje na to, że za wcześnie się nie wprowadzimy do mieszkania. co z tego, ze niby wszystko gotowe jest, jak ani prąd, ani woda nie są podłączone... i nikt nie wie kiedy będą. jutro idę do dewelopera trochę rumoru narobić, może czegoś się dowiem. także możemy tylko płytki na razie kłaść, bo panele czy malowanie w nieogrzewanym mieszkaniu to samobójstwo... doła mam przez to wszystko
Samosia preferujemy jasne kolory :) w salonie jaśniutki beż, sypialnia fiolecik a u chłopaków na żółto
Tesiak glukozę kupujesz w aptece

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry