• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
DORCIA:-D hehe nawet nie pomyślałam, że może się faktycznie mój biust rzucać w oczy. Przed ciążą z Martynką nosiłam miseczkę 75C, po ciąży z córą 75D a teraz znowu urósł, aż strach pomyśleć co będzie dalej. Oby dalej nie rósł. Taki jak jest mi odpowiada w zupełności;-)

Jejciu w niedzielę głowa bolała, dzisiaj głowa boli, najgorszy ból z możliwych:eek: Już nawet nie wiem jak się nazywam. A nie chcę brać tabletki bo potem wyrzuty sumienia mam:blink: Oby jutro nie bolała głowa bo sobie ją odetnę;-)

reklama
Vegas nooo bez głowy to Ci ciężko będzie funkcjonować ! A mnie zawsze ginekolog mówił ( z Młodą miałam częste bóle głowy ) że lepiej zażyć paracetamol niż męczyć się z bólem...od mocnego i długotrwałego bólu mogą być skurcze !

Jutro już nie będzie boleć- zobaczysz !!!

Amelia odezwij się !!! Do Krk mam niedaleko...jutro jadę tam nawet do lekarza...znajdę Cię i zmuszę do siknięcia .... hehehehe

Wasila - się uśmiałam :) Kornelka była chyba jedyną osobą która cieszyła się z wizyty w ZUSie , a co do choinki to jak taką frajde ma to może nie rezygnuj , zresztą święta bez choinki ? no jak ;) , powieś jakieś pierniki i plastikowe bombki by sobie krzywdy nie zrobiła . Sto lat !!!:)

Ianka - ja byłam z małą na weselu jak miała ponad 4 miesiące i dobrze że pogoda była bo cały czas na polu siedziałam z nią , jak to będzie np jakiś hotel gdzie są pokoje do wynajęcia , tak że można w spokoju nakarmić dziecko i położyć to może bym się zastanowiła , na pewno z dwójką maluchów to będzie wyzwanie . Moja 30 -stka też zbliża się wielkimi krokami :( wypieram z całych sił hehe

Fuma - jak ginka mówi że można to na co czekać ?

Vegas - też mi się wydaje, że brzusio inny ale nie wiem czy to ma jakieś znaczenie

Dorcia
- hahahaha

Chyba nikogo nie zdziwię jak powiem że są dwie kreski ...

[TABLE="width: 313"]
[TR]
[TD]1.[/TD]
[TD]Vinga89[/TD]
[TD]21.01.2014[/TD]
[TD]chłopiec[/TD]
[TD]Gabriel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.[/TD]
[TD]Tesiak[/TD]
[TD]14.02.2014[/TD]
[TD]?????[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.[/TD]
[TD]AniołekBB[/TD]
[TD]08.04.2014[/TD]
[TD]dziewczynka[/TD]
[TD]Julia[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.[/TD]
[TD]Kurczak![/TD]
[TD]11.04.2014[/TD]
[TD]chłopiec[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.[/TD]
[TD]Wasila[/TD]
[TD]09.05.2014[/TD]
[TD]dziewczynka[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.[/TD]
[TD]Venna[/TD]
[TD]15.06.2014[/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.[/TD]
[TD]Vegas[/TD]
[TD]20.06.2014[/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8. [/TD]
[TD]Ianka[/TD]
[TD]14.07.2014[/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Noooo wchodzi rano człowiek na forum i od razu humor lepszy i uśmiech na Twarzy :) - Amelia Gratuluję - ja wiedziałam, że ten test to tylko formalność :) pięknie nam się rok 2014 zapowiada... gdyby nie ta mała luka marcowa to byłoby idealnie, ale kto wie, może jeszcze ja się wstrzele na marzec albo Kuczak :)

No Wasila może faktycznie nie rezygnujcie z choinki, powiesisz tylko jakieś bezpieczne ozdoby... :) Ja w tym roku kupując choinke wszystkie bombki kupiłam plastikowe :) z myślą o mojej małej Bratanicy no i później o własnej córci... :)

Vegas - no faktycznie biuścik sporawy :) a i tak pewnie jeszcze urośnie... ja już nosze G :) nie chce wiedzieć co będzie przy karmieniu :) co do bólu głowy to uważam tak jak Dorcia - lepiej wziąć tabletke niż pozwolić żeby ból się bardzo nasilił bo potem go będzie cieżko zbić... przynajmniej ja tak mam...

Fuma - Działajcie... a wrzesień jest wasz :)
pozdrawiam i miłego dnia :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry