reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Charlie fajnie być taką młodą mamą:))) co prawda ja już mam 27 lat... ale studiuje teraz już 2 kierunek i z moją córką chodziłam na zajęcia:D A że studiuję pedagogikę, to mam na uczelni tyle opiekunek:D No i wykładowcy są bardzo przychylni:D Fajnie też jest zdawać egzaminy z małą:D Na rodziców i teściów nie mam co liczyć bo po 1 pracują a poza tym mieszkają jedni 90 km ode mnie a drudzy 50 km...A teraz mam nadzieję, będę chodzić z 2 szkrabów na uczelnie:D
Co do posmaku metalicznego, to ja póki co nie mam...w poprzedniej ciąży miałam ale też już trochę później... Jajnik mnie kuł, ale nie jakoś bardziej niż zwykle... najbardziej dziwne było to że mnie piersi cały czas bolały, bo zazwyczaj już w dniu @ mnie przestawały... a te nadal bolą:D
Aschlee, ja tez uwielbiam owoce;))) Fajne te rożki, może zrobię;D A co do przystawek i sałatek dla dorosłych??? Podpowiecie mi coś??? Majdaczek co Ty robisz na te urodziny???

reklama
butterflay My postawiliśmy na grill i duszonki, no i oczywiście, sałatki, ciasto i tort własnej roboty :)
Każdy organizm inny, mnie też bolały teraz strasznie piersi, okres dostałam wczoraj, a one przy dotyku dalej bolą, więc chyba nie ma reguły. Ale Ci dobrze, że masz już za sobą te staranki :)

Dominika
a co u Ciebie?

Witam, odrazu mowie nie przebrnelam przez to Wasza produkcję,:P
Buterfaly i Enidka, gratuluje;)
Majdaczku, Aschlee, Lisico, Grubsonku, Jusastar, co tam u Was?
Witam, wszystkie nowe kolezanki;)
Ogarniam ostatnie zakupy, a w nocy w drogę;) Majdaczku, nawet nie wiem który mam dc:P a o dniach plodnych to już w ogole nie mam pojecia:P wyluzowalismy w kwestii staranek.Milego dnia ;)

Majdaczek, my też stawiamy na grila...ale na jutro zapowiadają deszcz:((( Więc nie wiadomo jak to będzie... A jakie sałatki robisz??? Daj przepisy:) A co do staranek, przecież one są takie przyjemne... teraz musimy się trochę ograniczyć z przytulankami... przynajmniej do wizyty u gin...
Aschlee, na wykłady nie chodzę;p Mam Indywidualną organizację studiów...a wykłady nie są obowiązkowe;p
Dominika dzięki:) No i spokojnej podróży:)))

Dominika no to super, że z samochodem wszystko się wyjaśniło i, że jesteście gotowi do drogi. My wyjeżdżamy dopiero 19 późnym wieczorem. A przypomnij gdzie to jedziecie?
U mnie znowu porażka, ale daję na luz i przestaje ingerować w naturę, co mam być to będzie. Ale to brzmi, aż jestem z siebie dumna :-D
To miłej i bezpiecznej podróży Ci życzę.

Moniusia, myślę, że jednak trochę za wcześnie zrobiłaś test... poczekaj jeszcze kilka dni i go powtórz;) trzymam kciuki &&& :)

Kurde, ale to by się mylił.. to by była choć słaba kreska.. w nocy się zwijałam z bólu już mi przeszło, tak jakby lada moment miał się pojawić okres, gdybym zrobiła za wcześnie to by tych objawów chyba nie było też tak wcześnie, tylko później .. ale z drugiej strony ta testowa kreska nie byla tak widoczna dobrze..
Brr niech już przyjdzie jak ma przyjsc..
Wlasnie Pani godz temu uderzyla we mnie na parkingu jak szłam do auta, chciała uciekać, ale ją złapałam :P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry