Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
moniusia ale franca jakaś. Nie odpuść jej! A na kiedy masz termin @?

ja tam podziwiam ludzi ktorzy wybieraja ginekologie,urologie,dermatologie ale to chyba zalezy co sie komu podoba ;-) Ale tu masz racje dzwonic o 4 nad ranem nawet do lekarza z byle powodu to lekka przesada aczkolwiek probowalabym to zrozumiec...Kochana skoro ginekologia to Twoje marzenie to czemu nie...przeciez prywatnego telefonu nie musisz podawac jak nie chcesz...a ze kobiety niektore sa przewrazliwione to tez staram sie rozumiec bo przeciez sytuacje sa rozne...nie wiem czy ktos boi sie czegos bez powodu...a jak np spotkalo ja poronienie raz badz wiecej razy to to raczej logiczne ze bedzie sie bala powtorki i kazdy bol,plamienie bedzie wywolywalo u niej lek.Ja z moja lekarka tez moge porozmawiac o wszystkim pierwsze co mi powiedziala to to ze podziwia ze chce starac sie po raz kolejny bo ona tez poronila 3 lata temu i do tej pory nie ma odwagi nawet myslec o kolejnym dziecku... jak widzisz nawet lekarz ma obawy...wiec to chyba normalne...no ale to moje zdanie;-)
.Luzik,wszystkie doczekamy swoich malenstw i bedziemy tu sobie pisac o malych ryksach,co nam spac nie daja.Bedzie dobrze, to nie wyscigi.