reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Ja tez widzę ;) bladzioszek ;))

To super ;-) kurcze ja nie mam przekonania coś.. trochę tarmosiłam ten test, bo nic się nie pojawiało i w ogóle nie jestem pewna ile czasu minęło do kiedy pojawiła się tak kreska.. no, ale chociaż mam nadzieję.. w poniedziałek rano robię kolejny test jeśli nie będzie @, jeśli jest coś na rzeczy, to już na pewno wyjdzie wyraźniej.. Troszkę mam wrażenie, że coś bardziej narobiłam niż to prawda .. hmmmm no czekam... :tak:

reklama
Ja tez cały czas myślałam ze na pewno mi test nie pokaże ,ze to niemożliwe i wogole przyzwyczaiłam sie ze jak robiłam testy to zawsze były negatywne ;) a tu zdziwienie ,na trzech testach bladziochy,wczesne objawy są ,także nie ma wątpliwości ze to ciaza ,za to chce sie spać ale nie mogę i oglądam tlc ;p

Hehe no tak ;-) Tyle, że mi 1 test wyszedł negatywnie(słaba kreska konrolna była może dlatego i że za wcześnie).. i to mnie najbardziej odwodzi od tej myśli .. :-( Z objawów to tylko niedobrze mi się robiło, prawie zwracałam, ale czy to to.. A dalej Cię pobolewa jak na @?

Cały czas boli jak na @ o słabo mi sie robi i przez ta zmienna pogodę i jak za dużo chodzę ,jak jeszcze w środę nie wiedziałam ze jestem w ciazy to byłam na rowerach wodnych z przyjaciółka i słabo mi sie robiło i nie mogłam pedalowac,opalać sie nie mogłam bo słabo mi było i brzuch bolał na dole jak na @

Charlie20, a no to ładne objawy :tak: No właśnie, bo u mnie cały czas takie napięcie jak przed @, choć brzuch tak juz nie boli bolał 3 dni temu i na dole też taki śluz jak przed okresem zawsze.. choć byłam pewna, że jak ma przyjść @ to przyjdzie tej nocy, a dalej nie ma... :tak:

Trzymam kciuki ! Ja nie martwię sie juz tak ,wczoraj test był nie wyraźny a dziś juz jest dobrze ;) trochę spanikowalam i prEpraszam za moje żale ,ale dopiero wszystkiego uczę sie po raz pierwszy jeśli chodzi o ciaze ;)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1405245849.954801.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1405245849.954801.jpg
    16,2 KB · Wyświetleń: 49
Ostatnia edycja:
Hej.
Ja zdycham, @ się rozszalała, jest intensywna i bolesna :-/ ale w sumie mogłam się tego spodziewać, w końcu endometrium narosło przez ten czas, oby się tylko dobrze złuszczyło bo jeszcze mi tylko czyszczenia brakuje :-/

Ani nie wiem kiedy mogę mieć termin kolejnej... No nic, jutro powinien przyjść Inofolic, także zacznę go brać i pewnie na podstawie obserwacji się dowiem co i jak. Chociaż nie wiem czy będę mieć głowę do tego, by mierzyć temperaturę na urlopie :-D a już na pewno wszelkie wykresy odpadają bo podejrzewam brak WiFi.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry