reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
Dzień dobry

Ja siedzę w pracy nie wyspana, zarwałam trochę nocy, bo skusiłam się na finał, a potem nie mogłam długo zasnąć, bo moja ARGENTYNA przegrała :-( Ale mi ich było żal...

butterflay kciuki zaciśnięte za betę.

U mnie weekend przeszedł ja burza. W sobotę balowaliśmy na urodzinach mojego starszego syna, dzisiaj właśnie skończył 8 lat, ale ten czas ucieka. Niedzielę spędziliśmy nad rzeką. Teraz odliczam dni do urlopu, bez dzisiejszego jeszcze 4 :tak: Pomału przygotowujemy się do wyjazdu, już nie mogę się doczekać. @ jak szybko przyszła, tak szybko odeszła :-) Nie liczę dni cyklu, nie mierzę temp, nie korzystam z żadnych wykresów, po prostu zajęłam myśli czym innym i już się tak nie spinam. Co ma być to będzie, teraz na tapecie mam urlop i wymarzony odpoczynek. Muszę naładować swoje baterie, bo wysiadam.
Życzę miłego dnia, za testujące trzymam kciuki, a za robiące betę jeszcze bardziej:tak:

Majdaczku ja tez zarwalam nocke przez final ale u mnie spac sie nie dalo bo radosc byla ogromna...a dzisiaj Mezul ma wolne w pracy;-)

Wszystkiego Najlepszego kochana dla Twojego Synka:tak:

Aschlle u mnie odwrotnie, był smutek z przegranej Argentyny. U mnie w domu piłka nożna to jak "religia", mąż całe życie grał w piłkę, teraz chłopcy zaczynają. Chłopcy uwielbiają Messiego, Neymara, nawet ich króliczki miniaturki tak się nazywają :-) Także żal był ogromy :no:
Dziękuję w imieniu syna!

butterfly, dziękuję za kciuki, ale raczej nic się nie wydarzy.. boli brzuch i zwracałam rano.. ale to raczej objaw @, choć nigdy nie zwracałam, ale raczej to z tych nerwów.. 3mam za to ja gorąco kciuki za betkę ;-)

Lisica, narazie nie idę na betę, czuje, że @ dziś w dzień, albo w nocy przyjdzie .. dopiero 28 dc. najdłuższe moje trwają 34, więc tak naprawdę jest jeszcze czas gdyby coś..

majdaczek14, wszystkiego dobrego dla synka :-)

majdaczek14, jeszcze mam nadzieję...
Heh właśnie mi powiedzieli w pracy, że wyglądam jakbym była w ciąży , że taka inna na twarzy się zrobiłam, śmieją się czy @ jest czy nie przyszła w końcu, dobijają mnie ;p

Butterfly ja dziś idę na bete , mozna isc po południu prawda ?;) nie orientuje sie jeszcze ;) dzisiaj czuje sie znakomicie ,jedynie bolą mnie troszkę kości ;P no i piersi bolą i wychodzą ze stanika ;(

reklama
moniusia tak to własnie jest. Mi znajomi wczoraj zapytali, czy jestem już w ciąży, czy dopiero działamy. Nie wiem skąd oni to w ogóle wymyślili, jak my nikomu nie mówiliśmy, nawet naszym dzieciom, bo stwierdziliśmy, że powiemy dopiero jak uda mi się zajść w ciążę i będzie wszystko w porządku.
Nie wiem czy to jakaś intuicja, czy co?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry