reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Ehhh jestem tak zakrecona ze zamiast Wam odpisalam na innym watku :P
Na wstepie witam po przerwie ;)

GRATKI WIELKIE a dwie kreseczki, jak milo sie czyta jak tyle dziewczynek ma pozytywne wiesci :D

Moniusia oby wredota nie przyszla ;)

Butterfly &&& za bete , na pewno bedzie piekna :)

Majdaczek STO LAT dla synusia :** i udanego wypoczynku :)

Charlie &&&& za bete, daj znac jak tam wynik :)

Aschlee, Lisiaca oraz wszystkie staraczki i ciezaroweczki razem i z osobna :**** trzymam za nas &&&&&&&

A ja sie klimatyzuje po przeprowadzce :P ale jeszcze troche minie zanim sie przestawie ;)

Milego dnia !!!

reklama
Witajcie :) Momencik mnie nie było a tu tyle dobrych wiadomości :)
Dziewczyny gratuluję Wam i trzymam kciuki &&&
Lisica Ty nie nakręcaj sobie czarnych scenariuszów bo nic póki co nie wskazuje na to żeby miało być coś nie tak ze złuszczeniem! Głowa do góry ! co prawda @ przylazła ale następny cykl będzie Twój &&&
Aschlee a Ty jeszcze idziesz gdzieś na badanka lub do gin czy czekasz na 30?

Mi z lekka czas się dłuży do testowania. Mam momenty że jestem pewna że się udało a za chwilkę że na pewno nic z tego nie będzie... Ale co ma być to będzie wpływu już na to nie mam :) Weekend zleciał mi bardzo szybko a teraz muszę wziąć się do roboty bo jak się wyrobię z pilnymi sprawami do końca tygodnia to może od poniedziałku morze :) Ale jeszcze zobaczymy. Minus będzie taki że nawakacjach wypada mi termin @, a wakacje z nią to już nie to... No zobaczymy :)
Miłego popołudnia :)

Ostatnia edycja:
Beata spokojnie zaklimatyzujesz sie szybko.Tez myslalam ze sporo mi to zajmie ale ani sie obejrzysz i bedziesz sie czula jak w domu;-):tak:

Martaha ja mam wizyte 28 a 30 to mam termin @...tak przypuszczam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry