reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Witam Was dziewczyny z samego rana :) Melduje się już z pracy :)
Powiem Wam, że ten cykl mam wyjątkowo dziwny, chyba że sobie sama to wkręcam. Nigdy wcześniej nie bolał mnie brzuch przed @. Działało to raczej jako autosugestia - po wizycie w łazience, gdy widziałam że się owa złośliwa istota pojawiała automatycznie bolał mnie brzuch, a teraz? boli wcześniej...:/

reklama
Witam się i Ja z pracy, niestety :)

shawty u mnie działanie inofolicu czułam jak zaczęły się dni płodne i owulacja. Bolały mnie strasznie jajniki, bardziej niż zwykle, miałam dużo więcej śluzu płodnego, nawet mąż to zauważył.

KasiaJ widzę, że jeżeli chodzi o podróż z królikiem to nie jestem odosobniona :) My zabieramy dwa króliczki miniaturki, własnie zakupiłam im kuferek podróżny. Zobaczymy jak będzie, ale bez nich nie wyobrażamy sobie wakacji.

Miłego dnia życzę :)

Majdaczek14, dziękuje za odpowiedź. Będę obserwowała siebie i to kiedy te objawy wystąpią u mnie. Zaczęłam brać w końcu tak jak pisałyście, czyli 2 saszetki na dobę.

Nie wiem już sama co myśleć o tym cyklu, czy ja sobie nie wkręcam tego wszystkiego..:( brzuchol dołem boli jak cholera...a nigdy tak nie miałam przed @ :( ale nie chce się nakręcić za bardzo :(

Beata ale Ci dobrze, ja grzeje się w pracy, choć chętnie bym się pogrzała na zewnątrz :)

shawty chyba za bardzo wpatrujesz się w swój organizm. Czasem własnie tak bywa jak ciągle się w nim czegoś doszukujemy. Też tak miałam na początku. Mam nadzieję, że u Ciebie te wszystkie objawy będą oznaczały ciążę :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry