reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
witajcie w ten upalny dzień.. ja też poprostu padam:tak:

Piję piwko z sokiem i mam nareszcie chwilę dla siebie, bo codziennie zabierałam pracę do domu:-(ale juz dzisiaj oddałam materiały także luuz;-) już mogę spokojnie odliczać 2 dni do urlopu:tak:

Skończyłam antybiotyk także dzisiaj pewnie serduszkujemy a co.. może się załapię na ten cykl.. różnie to u mnie bywa;-)

Dolories witaj!!!! u nas też miało być 1 dziecko.. ale z czasem coraz bardziej nam brakuje 2.. :tak: córka też pragnie rodzeństwa.
Może i spora będzie różnica ale oby się udało.

KasiaJ to juz prawie godziny mozna odliczac do wypoczynku, super ;)

Aschlee &&&& za egzamin :) , a bol glowy to moze z nadmiaru nauki ;)

Ja delikatnie opalona, ale tak codziennie po troszku bede zeby sie nie spalic, bo jakby za duzo bylo to na "raczka" mi wyjdzie :P

Milego wieczorka i upojnej nocki ;)

Kasiu podziel się piwkiem :-p też mam ochotę.
Ty masz 2 dni do urlopu, a ja jeszcze 4 dni pracy... Za tydzień już będę się smażyć na plaży... ;)

Beata na prawdę zazdroszczę tego opalania. Ja to niestety jestem blada (chociaż na szczęście należę do tych ze średnią karnacją) ale wiem że szybko nadrobię na urlopie :-p

Aschlee jak u ciebie sytuacja? Plamienia ustały?

reklama
Helou

Witam nowa staraczke i gratuluje zafasolkowanym.

Szykuje nas juz do wakacyjnego wyjazdu.W piatek wybywamy sie wczasowac.
Ja nie jestem z gatunku lubiacych upaly i dla mnie ta temperatura za porywajaca nie jest.Ale jeszcze jutro i bede sie mogla plazowac i moczyc cztery literki w jeziorku.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry