reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Ja też się witam i też przy kawie :)
Dopiero zaczęłam dzień w pracy, a już nie mogę tu wysiedzieć:no: Ale jeszcze tylko dzisiaj i jutro...i 2 tygodnie odpoczynku!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak:
Miłego dnia życzę.

sunajka jak test? Trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
shawty Ja tak miałam w tamtym roku, zaczęłam pracę w czerwcu i z urlopu d..a. Ale w tym roku powiedzieliśmy, że nie odpuścimy przede wszystkim ze względu na dzieci, a i na nas też, bo pomału wysiadamy.

ja pracę zaczęłam rok temu w marcu i w sumie wakacje też miałam pracujące, teraz niby jest lepiej, ale znowu K, nie ma jak iść na urlop. Dlatego jedynym ratunkiem jest wyjazd na weekend w góry :)

majdaczku, łatwo powiedzieć. Mój K. wiecznie ma jakieś zajęcia. Bo w sumie musi też rodzicom pomagać w domu. Dodatkowo dochodzi jeszcze praca no i jego pasja, samochody :)
Dostaliśmy propozycje gdzie możemy się zatrzymać w Zakopanem i chyba to najskuteczniej do nas przemawia... ;) ale jak to z tym moim draniem jest, nic nie można zaplanować, bo on nie wie co za dwa dni będzie :P

shawty to weź sprawy w swoje ręce i nie odpuść tego wyjazdu. Powiedź mu, że potrzebujesz chwilki oddechu. Każdy z nas jest teraz strasznie zabiegany, takie czasu, ale na odpoczynek trzeba znaleźć czas przynajmniej kilka dni w roku, bo długo tak nie pociągniecie. Trzymam kciuki, żeby się udało. Może wtedy będzie fasolka prosto z gór :-) Fasolinka-góralka :-D

No wiesz, ja sobie mogę najwięcej planować jak on mi powie 'no wiesz kochanie, nie pojedziemy teraz, bo ja muszę zrobić to i tamto". A nie ukrywam najbardziej odpowiednim terminem będzie coś koło 15 sierpnia :) Wzięlibyśmy sobie, jeden dzień wolnego (piątek) i pojechali. Ja mu głowę będę suszyła, nawet go namawiam, żeby jechać z kimś jeszcze...żeby właśnie odpocząć w miłym towarzystwie :)
Ale myślę, żeby pogadać ze znajomymi których chce zabrać a wtedy to już wyjścia nie będzie miał :)

reklama
Tez bym chciala gdzies pojechac chociaz na kilka dni:tak:

Ja wlasnie zapodalam uspokajacze...cos czuje ze chwile mi zajmie przestawienie sie na stresujacy tryb zycie i brak czasu na wiele rzeczy...;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry