reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
Hej Laski:)
Oj Shawty, ale jesteś pesymistką:) Trzymam kciuki żeby jednak @ nie przyszła:)
Oda fajnie, że do nas zaglądasz, mam nadzieję, że już niedługo i Ty dołączysz do grona ciężarówek:)))
Happymum jak tam u Ciebie??:)
U mnie dziś piękna pogoda się zapowiada, może później jak się ociepli wyjdę na dwór z moim małym chorowitkiem:) W sumie katar to nie choroba, a trochę świeżego powietrza chyba maluchowi nie zaszkodzi...:)
Miłego dnia:*
A tak w ogóle Majdaczek gdzie się podziewasz???

cześc dziewczyny:) Dawno mnie tu nie bylo a to za sprawą urlopu..teraz przyszłam na jeden dzień do pracy(niestety musiałam...)więc moge Wam napisa co tam u mnie..Mniej więcej ogarnełam wątek ale nie cały. przede wszystkim DOMI gratuluję:))))) A grubsonowi dziękuje za miłe słowo :)U mnie @ miała by wczoraj lecz nadal jej nie ma i się nie zanosi (brzuch mnie nie boli). Robiłam est 29 dc- bardzo blada kreska..Powtórzyłam dzisiaj czyli 31dc- kreska druga jest ale też niestety blada.:PMusiałam testowa już teraz bo jutro weselicho..wiec raczej pi nie bedę..Ale dziewczyny nie gratulujcie mi jeszcze..predzej życzcie "pozytywnego przebiegu zdarzeń". Już mi raz gratulowały na forum a później ciaża biochemiczna także z radością jeszcze się wstrzymuję :)Co do moich objawów to : piersi bolą baaaardzo i to całe!mąż ma zakaz dotykania bo dostaję szału.. Miałam takie plamienie jasno brązowe, o którym pisałam tutaj wcześniej w 25 i 27 dc. Juz byłam pewna, że to wstretna @ i pewnie się rozkręci..A tu nagle śluz się zmienił na taki, który przypomina płodny..rozciągliwy ale nie jakiś snieżnobiały jak nieraz opisują dziewczyny.Nie mam go jakoś dużo..więcej jest go pod wieczór :) W każdym razie czekam na przebieg wydarzeń :)

Martha-myślę że wszystkim z czasem się ułoży.
Justyna-według zyczemia! Oby @nie przyszła a ciąża była zdrowa i silna:)
Shawty - rób tesciora :)
Dominika - synek dobrze, właśnie wstalismy:) jak się cieszę że on lubi długo spać:)
Butterfly'u mnie jeszcze wczoraj był upał a dzisiaj szaro. Chyba jesień do nas puka:p
Nie mam mleka do kawy:/ wrrr nie lubię kawy bez mleka wiec czeka mnie ranna wycieczka do sklepu

reklama
Justyna w takim razie życzę, żeby z bladziocha zrobiła się gruba widoczna kreseczka:))) trzymam kciuki!!! &&&
Happymum no u nas podobno to ostatnie ładnie dni... ehhh jak ja nienawidzę jesieni i zimy:/ brrr!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry