reklama

Starania od wiosny/lata 2014

W pracy złapały mnie silne skurcze. Poleciałam do gina. Mimo że to dopiero 4 tydzień znalazł taką małą fasolkę :-). Dostałam luteinę, skierowanie na badania i mam się zgłosić za 2 tygonie żeby sprawdzić czy jest ok i czy serduszko bije. Brzuch dalej boli, ale mam nadzieję że będzie dobrze.

reklama
Juwelka 8dpo to stanowczo za wczesnie na testa, mysle ze najlepiej zrobic go ok 14dpo ;-) , a bete zrobisz i pieknie przyrosnie, bedzie dobrze :-) , trzymam kciuki :-)

Lisico spokojnie na pewno fasolinek gdzies sie schowal i na nast wizycie sie ukaze :-) , kciukam !!!

Sesi super, wypoczywaj a kropek niech rosnie zdrowy :-)

A ja znow mam plamienie ehh to chyba faktycznie @ sie przeciagnela bo na cale szczescie juz nie mam zadnych kluc ;-)

Asch jak tam u Ciebie ??????

Ostatnia edycja:
Juwelka za wczesnie na test..naprawde nie ma co robic wczesniej niz przed@..a nawet jak wyjdziie pozytyw w dniu @ to za kilka dni mozesz dostac krwawienie.kurcze czasem lepiej nie wiedziec bo stresow mniej..sama wiem po sobie i wiem ze latwo mi sie mowi w tym momencie:) nie wiem czy sama bede na tyle wytrzymala by nie testowac hehe...znam to zniecierpliwienie niestety.lisico trzymam kciuki i badz dobrej mysli choc pewnie na twoim miejscu tez bym sie zamartwiala..eh. a sesi gratuluje i zycze ciazy bez komplikacji. .oby te skurcze nie byly grozne :)

wiem , że za szybko , ale wiecie jak to jest już się nie mogę doczekać:)

Teraz postanowiłam, że zrobię test w piątek to będzie 12dzien po.
Może wtedy wyjdzie. ahh ta moja niecierpliwość:)

trzymam kciuki dziewczyny za Was;)

Witajcie:-)

Lisica ja też trzymam kciuki żeby maluszek się szybko pojawił na usg :tak:
Ja ostatnio nie ogarniam świata - moje dziecko zaczęło chodzić i generalnie nie mam na nic czasu tylko za nim biegam:-) dziś mam wrażenie jakbym miała dziś owulacje ale ogólnie ostatnio się tak zastanawiam czy to ból owulacyjny tak po prostu boli mnie podbrzusze.

No to trzymamy kciuki za usg lisicy:)

Dziewczyny pytanie mam znowu;)
Tak jak pisałam owulacje miałam na pewno 22.09 bo akurat byłam na usg.
A dziś tzn przed chwilą zauważyłam śluz jakbym miała owulacje -zrobiłam szybko test owulacyjny i wyszedł prawie pozytywny. A robiłam w piatek dla sprawdzenia i był neg. jak nic !
Już sama nic nie rozmiem - czytałam gdzieś na forum, że taki test wykrywa ciąże szybciej niż ciążowy -wiecie coś o tym. dzięki za każde info.
pozdrawiam;*

p.s. ,,prawie pozytwyny ' - mam na myśli, żę ta druga kreska była jasna.

reklama
Witam, daaawno mnie nie było, ale mamy remoncik, jeszcze ostatnio robię za kierowcę w dłuższe trasy, wczoraj wstawiali nam drzwi - musiałam 2x połowę klatki schodowej umyć, bo tak brudno było.
Ostatnio miałam mega mdłości i wymioty doszły, a teraz... tylko tyci, tyci mnie mdli.
Za tydzień idę do gina, zobaczyć czy wszystko ok ( zarodek i bijące serduszko)

Lisico, jak byłam w 4t i bodajże 6 czy 5 dniu, to macica była tylko rozpulchniona, nie było widać pęcherzyka, poszłam 8dni później, był pęcherzyk 0,5cm i lekarz nie kazał się martwic, bo owu mogla być później a i cykle dłuższe stad opoznienie (chociaż powiedział,ze w porządku będzie jak dziecko nam pomacha) jestem dobrej myśli ;) , nie robie już bety, czekam do wizyty;)

Beti, mam nadzieje,ze szybciutko się przeprowadzicie ;)

Happy, co tam u Ciebie?

Juwelka, pierwsze słysze ze test owu może wykryc ciaze ;| a poza tym to stanowczo za wcześnie.. beta prędzej wykryje, ale nie w takim tempie, weź pod uwagę czas potrzebny na zagniezdzenie..

Grubson, jak się czujesz?

Jussastar, bylas na prenatalnych?

Motylku, a co u Ciebie?

Aschlee, odezwij się.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry