reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Dziękuję za miłe przyjęcie :) Mój termin to 7 lipca.
To moje drugie podejście do starań o rodzeństwo dla synka. Prawie półtora roku temu miałam rozpocząć starania, niestety musiałam porzucić te marzenia na jakiś czas. Na szczęście wszystko powoli się normuje i planujemy z mężem zacząć działać od przyszłego cyklu. Tzn. dopiero się okaże czy lekarze dadzą nam zielone światło. Jutro jadę się doszczepić przeciw wzwB (pracuję w służbie zdrowia), we wtorek mam wizytę u dentysty. Tu pojawia się moje pytanie, czy jeśli zrobię rtg zęba na początku cyklu, to czy muszę odczekać jakiś czas czy nie ma przeciwwskazań do zachodzenia w ciążę? Orientuje się ktoś?

reklama
NIEMARTWSIE-helou,pamietasz mnie? Juz kiedys razem pisalysmy.
Ja dalej walcze.Fajnie,ze juz mozesz sie starac.Powodzenia.

LISICA-slyszalam,ze niektore dziewczyny biora to osobno ale nie wiem czy to nie ma mniejszej skutecznosci.
Niby Inofolic ma tak dobrane skladniki,zeby jak najlepiej dzialalo,ten inozytol ma
niby w jakiejs tam najlepszej postaci i to jest w proszku do picia a tak niby organizm najlepiej przyswaja ale moze to chwyt reklamowy.Wiadomo,ze kazdy swoj wyrob chwali.Moze zapytaj w aptece.

Jussastar - powodzenia, trzymam kciuki za monitoring. Oby kuracja Clo odniosła skutek!
Fuma - miłego weekendu

Jutro będę u lekarza, to się dowiem o to rtg. W necie czytałam, że ani punktowy rentgen zęba, ani szczepienie przeciw wzw b nie są wskazaniem do przełożenia starań, ale lepiej niech się fachowiec wypowie. Jestem strasznie niecierpliwa, chciałabym zacząć starania jak najszybciej! Oczywiście zamówiłam już zapas testów owulacyjnych i ciążowych :) nie ma co zwlekać

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry