reklama

Starania od wiosny/lata 2014

niemartwsie nie wiem co to oznacza w moim przypadku ale zazwyczaj skok temp. oznacza owulację.
I znowu teraz rozkminiam czy lekarz nie widział pęcherzyka bo już go nie było? Ale moje endometrium jest dość grube więc marne szanse na zagnieżdżenie jeśli to nawet owulacja...

reklama
Witam z rana:) jade na usg, troche sie stresuje bo nie lubie zastrzykow i mam nadzieje ze juz pekly pecherzyki.
Lisica- co by to nie bylo to dobrze rokuje! Kontynuuj starania:)

Dziewczyny co powiecie na to: owulacja dopirero bedzie. Dzis lub jutro. Wychodzi na to ze mam owulacje po 20dc...a test owulacyjny byl pozytywny juz w srode. Wszedzie pisza ze maks 48 h po nastepuje owulacja...

No nic. Jade do domu meza zmolestowac:)

Moze i racja Lisica. Kurcze ale ostatnie trzy wizyty byly podobne. Bo po kazdej lekarz kazal dzialac. Najpierw na poprzedni weekend pozniej na tygodniu, i dalej okazuje sie ze jeszcze trzeba. I to ciagle intensywne starania bo owu ma byc tuz tuz. Nie mam nic przeciwko starankom, ale juz nawet moj maz ma dosyc chwilowo :p no nic szkoda zmarnowac cykl z clo. Ja tez bym wolala zeby to bylo bardziej spontaniczne i kochac sie kiedy mamy ochote ale w sumie po to poszlan na monitoring zeby mi pomogl... i jak juz biore te hormony to chociaz nie chce tego zmarnowac...

Witam Was :) długo się nie odzywalam bo postanowiłam się w tym cyklu nie nakręcac. 2 tygodnie minęły w spokoju, starałam się nie myślec o ciąży. I w końcu przyszła upragniona ovu :) w czwartek (mierze sobie temperaturke). Wiec jesteśmy już po próbach. Teraz jesteśmy u Teściów. Jak odmówiłam wypicia winka z Teściowa to od razu zorientowała się o co chodzi i tylko się uśmiechnęła, wszyscy czekają już na tego naszego dzidziusia, bo byłby to pierwszy wnusio dla obu stron :) planuje wykonać pierwszy test w dniu spodziewanej @ ale zobaczymy na ile mi starczy cierpliwości ;) pozdrawiam.

reklama
Jussastar, oby tym razem lekarz się nie mylił :)
Enidka, który to Twój cykl starań, jeśli mogę wiedzieć? Trzymam kciuki :)

Ja jestem po wizycie, zaszczepiłam się i lekarka powiedziała, że nie ma żadnych przeciwwskazań do rozpoczęcia starań :) Tak więc kończę opakowanie regulonu i od nowego cyklu działamy :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry