Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
niemartwsie nie wiem co to oznacza w moim przypadku ale zazwyczaj skok temp. oznacza owulację.
I znowu teraz rozkminiam czy lekarz nie widział pęcherzyka bo już go nie było? Ale moje endometrium jest dość grube więc marne szanse na zagnieżdżenie jeśli to nawet owulacja...
Witam z rana jade na usg, troche sie stresuje bo nie lubie zastrzykow i mam nadzieje ze juz pekly pecherzyki.
Lisica- co by to nie bylo to dobrze rokuje! Kontynuuj starania
Dziewczyny co powiecie na to: owulacja dopirero bedzie. Dzis lub jutro. Wychodzi na to ze mam owulacje po 20dc...a test owulacyjny byl pozytywny juz w srode. Wszedzie pisza ze maks 48 h po nastepuje owulacja...
Moze i racja Lisica. Kurcze ale ostatnie trzy wizyty byly podobne. Bo po kazdej lekarz kazal dzialac. Najpierw na poprzedni weekend pozniej na tygodniu, i dalej okazuje sie ze jeszcze trzeba. I to ciagle intensywne starania bo owu ma byc tuz tuz. Nie mam nic przeciwko starankom, ale juz nawet moj maz ma dosyc chwilowo no nic szkoda zmarnowac cykl z clo. Ja tez bym wolala zeby to bylo bardziej spontaniczne i kochac sie kiedy mamy ochote ale w sumie po to poszlan na monitoring zeby mi pomogl... i jak juz biore te hormony to chociaz nie chce tego zmarnowac...
Witam Was długo się nie odzywalam bo postanowiłam się w tym cyklu nie nakręcac. 2 tygodnie minęły w spokoju, starałam się nie myślec o ciąży. I w końcu przyszła upragniona ovu w czwartek (mierze sobie temperaturke). Wiec jesteśmy już po próbach. Teraz jesteśmy u Teściów. Jak odmówiłam wypicia winka z Teściowa to od razu zorientowała się o co chodzi i tylko się uśmiechnęła, wszyscy czekają już na tego naszego dzidziusia, bo byłby to pierwszy wnusio dla obu stron planuje wykonać pierwszy test w dniu spodziewanej @ ale zobaczymy na ile mi starczy cierpliwości pozdrawiam.
Jussastar, oby tym razem lekarz się nie mylił
Enidka, który to Twój cykl starań, jeśli mogę wiedzieć? Trzymam kciuki
Ja jestem po wizycie, zaszczepiłam się i lekarka powiedziała, że nie ma żadnych przeciwwskazań do rozpoczęcia starań Tak więc kończę opakowanie regulonu i od nowego cyklu działamy