reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Ja dużo myślałam o swoim drugim porodzie. Na pewno będzie to CC. Mój pierwszy poród był bardzo długi i ciężki, dla mnie traumatyczny, dlatego nie biorę nawet SN pod uwagę.
Wiadomo, że u każdego to wygląda inaczej, nie ma się co przejmować na zapas, tym bardziej, jeśli się wcześniej nie rodziło. Znam wiele kobiet, które bardzo dobrze zniosły porody SN. Ja po prostu miałam pecha.

reklama
Nie ma co się wsłuchiwać w swój organizm, bo wtedy moze rzeczywiscie nie wiadomo czy to objaw czy wyobraźnia. Myślę, że jak będzie jajnik dawał znac to nie będziesz się zastanawiała czy tak było czy tylko wyobraźnia płata figle.Zdaj się na lekarza:)

Mam pytanie do dziewczyn, które stosowały tabletki anty. Zaczynałyście starania od razu po odstawieniu czy odczekiwałyście jakiś czas?
Mój lekarz powiedział, że największe szanse na zajście w ciążę mam zaraz po odstawieniu. Niestety, poczytałam sobie trochę w necie i tam są przeróżne opinie na ten temat.

Asiu aż tak szybko chybaby się nie zagnieździł ;) nie nastawiam się, wolę mieć piękną niespodziankę niż wielkie rozczarowanie :tak:

Od wczoraj mam taki katar że ledwo dycham... Nos mi zaraz odpadnie ;) a jutro kolejny stres - rano badanie (nie lubię igieł :-p) a po południu pierwsza wizyta synka u dentysty. Szczerze to wątpię by coś kobieta zadziałała, ale może, może...

Niemartwsie - ja w sumie tez mam nowa prace ale wierze ze wszystko się ułoży. Babcia powiadala ,,da Bóg dzieci, da i na dzieci,, :) wiec za wczasu nie martw się o prace, może uda Ci się ja utrzymać a może coś lepszego się znajdzie :)

reklama
Dominika - nie podpisałaś postu, ale chyba do mnie pisałaś :-) Wiesz co ja należę do kobiet, które nie czują owulacji, nic a nic. Więc chyba mi się wydawało. A może masz rację, że jak coś się będzie działo to to poczuję.

Enidka - niestety to powiedzenie nie zawsze się sprawdza i ja jestem zdania, że lepiej pomyśleć o tym wcześniej, żeby dziecko miało co najlepsze. Ale wiadomo też, że nigdy nie będzie całkowicie bezproblemowo i "optymalnego" czasu na to, dlatego trzeba znaleźć złoty środek :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry