reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Cześć laski! Przepraszam, ze was zaniedbalam, ale w piątek były urodziny mojej córeczki i cały dzień byłam na pełnych obrotach, wczoraj zaczęlismy malowanie naszego pokoju, po mojej córeczki malowidłach ściennych:p a dziś u tesciow...
Jussastar, Milo ze o mnie pamiętasz kochana:***
Niemartwsie witaj:)) życzę powodzenia:)))
Enidka fajnie ze wrocilas do nas:)
Jutro Was nadrobie, bo dziś juz nie mam sily.... Dobranoc kochane!:)

reklama
AsiaSzw, dzięki :) oby w mim przypadku też się to sprawdziło.

Lisica, powodzenia u dentysty! Jestem asystentką stomatologiczną i widzę codziennie, jakie wizyty są stresujące dla dzieci. Oby lekarz miał podejście, bardzo dużo od tego zależy.

Enidka, jussastar - wiadomo, nie ma co się porywać na "spontan", jak mamy całkowity brak perspektyw :) z drugiej strony, widzę, jak znajomi odkładają decyzję o dziecku na kolejny awans, później znów na kolejny... Złoty środek, to jest to, choć czasem ciężko go wyczuć ;) Ja się tylko boję, że powtórzy się sytuacja z mojej pierwszej ciąży, czyli że znów wyląduję już w pierwszych tygodniach w szpitalu z krwiakiem. Oczywiście o pracy nie było mowy. Bardzo bym chciała normalnie pracować w ciąży ile się da. Niestety, będzie co ma być, lekarz mówił, że tego nie da się przewidzieć.

Niemartwsie mam nadzieję że wybrałam dobrą dentystkę, z opinii kilku znanych mi osób wynika że ma świetne podejście do dzieci. Oby się to sprawdziło ;)

Jusastar.rzeczywiście nie podpisałam postu, ale do Ciebie był kierowany;) Pisalam z doskoku do tel.Moze organizm daje Ci jakieś subtelne znaki tylko może nie łączysz ich z owulka?
W ciąży non stop byłam wschluchana w "siebie" i zamartwialam się czy wszystko z synusiem w porządku.Takze uważam, że jak zaboli albo zaćmi jajnik, to odczujesz, bo tego się naprawdę nie da przeoczyc;) a zastanawianie się na pewno nie wyjdzie na dobre:P

Liścia, ja z synkiem od roku chodzę do dentysty, nawet dyplom dostał. Ważne jest podejście, dobrze by było, gdyby Dentystka pokazała asystor dziecku, lampę, wiertła, powietrze puściła, pokazała ze fotel się podnosi i obniza itd.Zeby uprzedzala dziecko przed każdą czynnoscia;)
Kontrola ząbków czy lapisowanie?

A u nas zaraz pewnie będzie padać, jest duszno przydałaby się burza.

Hej.
Dominika wydaje mi się że ma dziurkę w prawej piątce, niech zobaczy i oceni co robić. Już się denerwuję :-p

Krew oddana, mam wielkiego siniaka :-/ wyniki dopiero w środę.

Witam. U nas od wczoraj wieczór pada i pogoda strasznie się popsuła :(
Przepraszam, że się trochę opuściłam przez weekend, ale te wolne dni tak szybko mijają.

niemartsię
witaj i powodzenia!

jussastar dzięki za wywołanie :)

U mnie jakoś leci, im bliżej terminu @, tym bardziej się denerwuję i myślę o tym. Zastanawiam się czy dalej mierzyć temperaturę, bo strasznie mnie to stresuje. W ogóle mam jakoś taką poplątaną tą temp., chyba jest to związane z moją chorobą w końcówce poprzedniego cyklu i na początku obecnego.

Aschllee co z Tobą? Odezwij się.

Pomimo pogody życzę miłego dnia :)

Dominika - prawda jest taka, że większość kobiet nie odczuwa w ogóle bólu okołoowulacyjnego, tylko jakieś 30-40%. I ja po prostu do nich należę. A subtelne znaki? Z monitoringu wychodzi, że śluz płodny pojawia się ponad tydzień wcześniej. Chyba jedynym znakiem jest to, że piersi mam nabrzmiałe. We wcześniejszych cyklach myślałam, że to na zbliżającą się @, a teraz wychodzi, że na owulację. Ale zwykle utrzymuje mi się to do końca cyklu.

Majdaczek - ja dlatego przestałam mierzyć, bo ciągle się zastanawiałam i oglądałam wykres. A teraz mi lepiej :tak:

Jadę do pracy dziewczynki, miłego dnia!

Lisica, ten test z krwi co robilam 4 dni przed spodziewana @, to była HCG,-podobno jest mniej miarodajna, bo tylko potwierdza/zaprzecza, nie ma w niej norm.
To może zalapisuja ząbki żeby ubytek i ewentualna próchnicę w jakiś sposób zatrzymać.

Jusastar, nie wiem:P

Jutro mam termin testowania, ale chyba poczekam spokojnie na @..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry