reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Lisica dzisiaj kupilam szampon do wlosow suchych i zniszczonych do tego odzywke nawilzajaca i wydaje mi sie ze jak na pierwszy raz stosowania jest lepiej:tak:nie chce na razie chwalic zeby nie zapeszyc...mam nadzieje ze bedzie lepiej z dnia na dzien

reklama
Lisica, a czemu co drugi tylko? Nie lepiej codziennie?:D

Ja obejrzałam Na dobre i na złe, obśmiałam się z defibrylowania z kolanem na łóżku i teraz czytam jakieś głupoty w necie bo mąż na piłce :p

I kurde, boli mnie brzuch tak trochę jak na okres, tak jak ostatnio, a to dopiero 19 dc.. :/

Grubson armia też musi odpocząć i się zregenerować :-D dlatego co drugi dzień.

Asia no właśnie jestem po jej kilku książkach i niezłe są.

Fuma nie czytałam ale popatrzę na tę pozycję ;) dzięki za polecenie. Ja wcinam orzechy włoskie bo takie mam (z ogrodu moich rodziców) a wino czerwone wytrawne, ja mam jakieś niemieckie, dostałam od teścia.

Dzwoniłam do znajomej, która jeszcze nie jest lekarzem, ale robi specjalizację w gastrologii. Powiedziała, żebym na razie brała tylko Controloc a z tamtym się wstrzymała do wyników z wycinków.

Ja nie mam na razie siły na czytanie książek, muzyka mnie odpręża. Trochę poćwiczyłam na piłce, zapaliłam świece i puszczam sobie piosenki Enya. Trochę relaksu...

Co do szamponów, mi dobrze nawilżył z Nivea, ale wiadomo, każdy ma inne włosy. Ja miałam suche po farbowaniu.

Uciekam odpocząć :-) masaż kręgosłupa przydałby się :-)

Dobranoc Kochane :-)

Adelo trzymam kciuki !!!!!!!!!!

Grubson witaj wśród nas!!

Miałam takiego wielkiego posta i mi wcięło na komórce... a miałam też pisać Lisicy jak mi się nie chce pracować, także łączę się w bólu heh;-) byle do piątku:-D

Ada ojj mnie też by się przydał:tak:

Asiu ja też czytam dużo Tess i potwiedzam jest genialna.. a obecnie czytam Lee Childa :tak:

Grubson dlatego wlasnie nie ogladalam nigdy tego serialu:-D

Mowilyscie ze te ksiazki Tess fajne wiec przegladnelam co tam napisala i zaciekawilo mnie kilka tytulow...chyba pojda na pierwszy ogien:tak:mnie zostaja jedynie ebooki:-D

Milego wieczorku

Ada, jak robi specjalizację to już jest lekarzem, nie ma innej możliwości :p

Aschlee, a Ty czym się zajmujesz? Bo widzę, że też jesteś trochę 'w temacie' :)

reklama
Cześć dziewczyny, miłego dnia wam życzę. U mnie dziś wreszcie słoneczko wyszło więc od razu humor lepszy. Ja chyba działam na energię słoneczną :-D

Do góry