Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
U mnie dzisiaj dziwaczna pogoda niby slonce pieknie swieci ale wiatr malo przyjemny;-)Ja dzisiaj postanowilam sciagnac jakas ksiazke na tableta...jakos wole ksiazki ale jak nie ma wyjscia to lepiej ebooka niz nic...Trzeba bedzie tylko brylki wyciagnac;-)
Witajcie
Pozwólcie , że i ja do Was dołączę...
Póki co nie staramy sie jeszcze bo lekarz zalecił odczekać do lipca/ sierpnia , ale to już tuż tuż więc wchodzę w bloki startowe
wejdz w panel uzytkownika i tam z boku masz edytuj sygnature tam naciskasz taka miniaturke obrazka ( insert image) i wklejasz link do wybranego suwaczka i zapisujesz;-)
Adelo moj to sie smieje ze ja to chyba juz wbilam sobie ten kwas foliowy tak w pamiec ze potem Ciezko bedzie go odstawic
Ja jak na razie korzystam z pogody,corka bawi sie w pania doktor (ma wyobraznie wkrecila sobie ze mam noge rozcieta i musi mi ja pozszywac) a ja mam czas zeby pobuszowac w ksiazkach no i sciagam sobie ebooki Tess w miedzy czasie.
Pogoda u mnie sie psuje na razie jeszcze cieplo i slonko czasem zaswieci ale pewno po poludniu cos popada.
Buziole kochane.Milego dzionka