reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
Witaj Beata:tak:

U mnie dzisiaj dziwaczna pogoda niby slonce pieknie swieci ale wiatr malo przyjemny;-)Ja dzisiaj postanowilam sciagnac jakas ksiazke na tableta...jakos wole ksiazki ale jak nie ma wyjscia to lepiej ebooka niz nic...Trzeba bedzie tylko brylki wyciagnac;-):-D

Witajcie:)
Pozwólcie , że i ja do Was dołączę...
Póki co nie staramy sie jeszcze bo lekarz zalecił odczekać do lipca/ sierpnia , ale to już tuż tuż więc wchodzę w bloki startowe ;)

P.S. gdzie można wkleić suwaczki?

Martaha witaj:tak:

wejdz w panel uzytkownika i tam z boku masz edytuj sygnature tam naciskasz taka miniaturke obrazka ( insert image) i wklejasz link do wybranego suwaczka i zapisujesz;-)

Witajcie :*

Miło Martaha
że dołączyłaś :) Też myślę, że koło sierpnia będę się starać.

Beatka witaj!!!
Lisica
i to mi się podoba dzisiaj u Ciebie ;-)

U mnie ładnie, ale duszno, trochę burzowo, ale i tak lepiej niż ostatnio kiedy było tak zimno i ponuro.

A pamiętacie wszystkie o przyjmowaniu KWASU FOLIOWEGO?? :-)

Adelo moj to sie smieje ze ja to chyba juz wbilam sobie ten kwas foliowy tak w pamiec ze potem Ciezko bedzie go odstawic ;)
Ja jak na razie korzystam z pogody,corka bawi sie w pania doktor (ma wyobraznie wkrecila sobie ze mam noge rozcieta i musi mi ja pozszywac) a ja mam czas zeby pobuszowac w ksiazkach no i sciagam sobie ebooki Tess w miedzy czasie.

Pogoda u mnie sie psuje na razie jeszcze cieplo i slonko czasem zaswieci ale pewno po poludniu cos popada.
Buziole kochane.Milego dzionka

Adelo - kochana, ja ten kwas to już z rok biorę :-D więc chyba nigdy nie zapomnę.

Martaha - witaj :) super, że niedługo zaczynacie staranka.

U mnie pogoda burzowa ale do tego bardzo ciepło. Pasuje mi taka pogoda. I to grzmienie... maru. Uwielbiam burze :-)

reklama
Ja niby też biorę, ale zdarzy mi się zapomnieć i to nie raz :eek: ale i tak staram się jeść też tak, żeby z żywności zaopatrywać organizm w KF.

Też lubię burze :-D człowiek od razu lepiej się po niej czuje jak tak się natura wyładuje ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry