Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witajcie kochane to i ja się dołączę jeśli można
Lisico wpisz mnie proszę jeszcze do poczekalni, bo dopiero po następnym @ będziemy działali
Z góry przepraszam że nie będę się chwilowo zbytnio udzielać ale obiecuje że od lipca będę się odzywała częściej ale nie omieszkam Was podczytywać i trzymam MOCNO &&&&&& za wszystkie staraczki
Miłego dnia babeczki :***
Fuma_Foch widzę, że jesteś pierwsza na liście z terminem @ na 9 czerwca, napisz kiedy planujesz zrobić test? Ja @ mam mieć 10 i strasznie mnie korci, żeby zrobić go wcześniej.
Dzięki piękne za przywitanie :*
Dopiero Was doczytałam, widze że troszkę się porobiło u niektórych ale dziewczynki wierze że teraz już bliżej niż dalej do upragnionego dzidzusia, będzie dobrze !!!
U mnie też pogoda w końcu ładna i od razu inna energia w człowieku a ja muszę się uczyć .... ehhh jak mi się nie chce :\ ...
Jeszcze raz życzę wszystkim pięknego, słonecznego dnia !!!