reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz drugi , powiększamy rodzinę :)

Yesenia odpocznij psychicznie i wracaj do nas z nowa energia.
Co dziewczyny slychac? Jak testy ? Owu lub ciazowe? Ja bede owu testowac kolo 28 :) jeszcze 6 dni :)

reklama
Kurcze, byłam na tym forum 5 lat temu, jak bylam w ciąży z córeczka. Teraz wracam w gorszych okolicznościach, bo staramy się z mężem od roku o drugie dziecko. Wcześniej zajęło nam to dwa miesiące. A teraz jestem w sytuacji takiej jak większość tutaj. Próbujemy i nic. Miesiaczka przychodzi jak na złość idealnie regularnie, jak z zegarkiem w ręku co 32 dni. Wszystko wydaje się takie proste, bo to przecież tylko jajeczko i plemniki :) teoretycznie wszystko jest, ale tak do końca nic nie ma :) Dziś po raz kolejny, jak to przystało nadszedł 32 dzień, niezmiennie :( jak to człowiek bardzo chcący potrafi sobie wmówić pewne rzeczy. Czułam się inaczej i myślałam, że już...

Ostatnia edycja:
Mruga u mnie dokładnie to samo. Pierwsza ciąża w pierwszym cyklu a teraz co miesiąc czuję się wyjątkowo, coś tam kuje coś mrowi a potem punktualnie jak w zegarku @
Ale teraz to coś się mi porobiło. Owu mam zawsze 14dc a wczoraj był dopiero 7dc mega ból jajnika, dużo śluzu chociaż u mnie cały cykl jest raczej sucho, a na teście owu blada kreska. Nie wiem co mam o tym myśleć. Owu jak nic ale w 7dc?!

Pewnie Czarnula witamy =) Dziewczyny ja nie pisze bo w sumie nie mam co ...niestety tak jak u Was ,@ co 28 dni owulka jest starania są i ciągle nic. Jak mi się udało zajść w pierwszym cyklu z 1 dzieckiem to ja nie wiem... jakiś cud. A teraz jest mi smutno.. prawie pół roku i troche odpuszczam. Jeszcze ten castagnus biore 2 miesiąc a trzeba brac 3 wiec nastepny miesiac a potem co bedzie to bedzie

Opisałam swoje dziwne usg w nowym wątku, może ktoś zechce zerknąć. Bo dużo pisania było. Ja tez brałam castangus wiesiołka i clo to 14 cykl starań. Mamy syna 4 lata ale też był problem z zajściem i długo podtrzymanie.

Wysłane z mojego HTC przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry