reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz drugi , powiększamy rodzinę :)

Witam nowe dziewczyny. Ja nie kypilam tych testow owu :/ ale wczoraj bolal mnie brzych jak na @ a ktos tu pisal ze tak mu sie owu objawia. Przytulanie wiec bylo i czekam ba zrobienie testu ciazowego. Tak sie zastanawiam 2 tyg czekac?

reklama
Mnie zawsze boli jakoś w połowie i ogólnie jak zrobiłam test owu to wyszedł pozytywnie. Także duże szanse, że i Ty mogłaś mieć owulacje. Za każdym razem robiłam test ciążowy w pierwszym możliwym dniu, ale zawsze się zawiodłam. W tym miesiącu postanowiłam, że nie będę marnować pieniędzy ;) poczekaj do terminu miesiączki będzie albo norma albo mile zaskoczenie jak się będzie spóźniac. Powodzenia :) ja swoje dni zaczynam za 2 tyg.

Masz racje poczekam.
Witam Was w ten piekny sloneczny dzien. Dzisiaj robie sobie wolne na obiad pizza i mam wszystko w nosie :)
Co u Was?

Czarnulka przeczytalam co tam pisalas na innym forum. Nigdy w takiej sytuacji nie bylam ani o takiej nie slyszalam. Nie chce Cie niepotrzebnie nakrecac ale mdlosci i opinia lekarzs ze to moze byc wczesna ciaza daja nadzieje na sukces. Jak sie teraz czujes wiadomo cos wiecej?

Witajcie :) Ja w tym miesiącu mam w sobie dużo spokoju. W zeszłym bardzo się nakręciłam, że się udało i później boleśnie przeszłam rozczarowanie. Teraz udało mi się wrzucić na luz. Byłam u dietetyczki, dostałam listę produktów i wskazówek, które mają mi pomóc. Głowę mam więc zajętą odkrywaniem nowych smaków i jest mi dobrze :)

Czuje się bez zmian co ciekawsze nawet wymiotowalam. Doszły mi takie bóle głowy ze nie wiem jak z łóżka zejść. Zrobiłam test. Jakiś nord test. Druga kreska jest bardzo slabiusienka. Niby ale jest. Ale tylko tyle i za martwiąm się ze może tam nic nie ma tylko ja jakąś chora..

Wysłane z mojego HTC przy użyciu Tapatalka

Słodkiego mi akurat nie wolno ale nie ubolewam bo nie lubię słodyczy. Jem różne ciekawe zboża jak komosa i ostatnio bardzo posmakowała mi fasola adzuki. Znalazłam przepis na pastę do chleba z tejże fasolki i suszonych pomidorów. Zrobię dzisiaj po pracy.

reklama
Nie znalam takiej fasoli :) ja dzisiaj grochowke chcialam zrovic a tu grochu nie mam :/ nic mi sie nie chce , brzuch mi wydelo ale to chyba po pizzy.... juz mi na mozg wchodzi ze a moze sie udalo choc to za wczesnie by stwierdzic bo 5 dni po przytulaniu :)

Do góry