reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dziewczęta ja również zmykam...ide się zrelaksować na basenie, a potem mam nadzieje że mój misiak mi dzisiaj nie odmówi :-p

POK uduszem cię jeśli nie będziesz miała dobrego argumentu dlaczego nas tak długo trzymasz w niepewności

:happy: buziaki laseczki

reklama
Mnie martwi długa nieobecność She. Mam nadzieje, że wszystko z nią ok.

Ja też się martwię o She, od wizyty u gina się nie odezwała :-( Mam nadzieję, że u niej wszystko ok.

Myślałam, że jak wejdę po takiej przerwie na BB to już będzie jakaś wieść od Pok a tu nadal cisza :-( Jak bęzie gotowa to do nas zajrzy teraz ma pewnie ważniejsze sprawy na głowie :-)

Dziewczyny ja Was nie będę trzymać w niepewności ;-)
Miałam mega dużo śluzu :-D przez co zbadał mnie dopochwowo, mówi ,że wszystko czysto na jajnikach nic nie ma ;-) uff
Cytologie mam mieć zrobioną jak skończę brać leki.. dostałam 2 leki jeden na D a drugi coś na N.. :-D oczywiście mam stan zapalny.. :-/

miałam nieprawidłowe leczenie u poprzedniego ginka.

To cud ,że mnie przyjął bo pracuje do 16, a ja weszłam 15.55..

widzę,że ani pok ani She nie dały znać :-(

no niestety pok milczy
super, że Magd.a wszystko w porządku no i ten śluzzz fiu fiu działajcie!

a ja dziś jestem ostatni dzien przed dietą, więc objadam się lodami, wafelkami i czekoladą, w końcu musi mi to wystarczyć na 17 dni ;))

To niemożliwe, że tak tu pusto dzisiaj o tej porze! U mnie kolejny miesiąc starania praktycznie za mną. Teraz tylko czekać na brak @. mam nadzieję, że tym razem się uda... ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry