reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

A mnie jajnik boli już od paru dni. Takie uczucie, jakby był duży i mi przeszkadzał :confused: taki objaw przed @ mam pierwszy raz a od dzisiaj znowu przyjmuje już luteinę. Tak jak pisałam leki poszły w odstawkę (przyjęłam tylko jedną dawkę) smaruje tylko maścią którą mi lekarz wypisał no i zobaczymy...

POK!! Co z tymi kreseczkami!!! :-)

reklama
jak tam Wam dzionek minął ??

nerwowo, czekamy na pok

Magd.a a jakieś inne ustalenia także macie? dlaczego akurat 3 lata? fajnie, że się dogaliście ;)

Fifka a kiedy Ty testujesz? jajnik tak czasem pobolewa, może urósł ładny duży pęcherzyk

kwiatuszek a co się dzieje? przesilenie wiosenne czy jakiś cholerstwo się przypałętało?

W tym cyklu żaden test owu mi nie wyszedł pozytywny... Przewiduję jednak ze miałam owu w sobotę, bo wtedy kreseczka była najciemniejsza a wieczorem strasznie jajnik mnie rozbolał. Teraz tylko mam takie dziwne uczucie, ze jest za duży i mi przeszkadza, ale to może tylko wrażenie.

Teoretycznie testuje 10 kwietnia, ale 6 mam wizytę u gina więc pewnie będę już wtedy wiedziała co tam sie dzieje w środku. :-D

Fifka a temp. mierzysz?
ja wpisuję na fertilityfriend i sam mi wyznacza dzień owulacji, na ogół pokrywa się ze śluzem, no i wiem że to działa też przez to, że zawsze po 13-14 dniach mam @

hej laseczki,

nie mialam w ciag dnia jak wleciec na forum. Nie dam rady was nadrobic, wiec tylko donosze co nastepuje: 32 dc. 16 dpo (od kiedy sie obserwuje - prawie dwa lata nigdy nie mialam fazy lutealnej dluzszej niz 14 dni). Test negatywny. Przy badaniu szyjki wykrylam lekko zabarawiony sluz, wiec pewnie jutro sie rozkreci małpa na całego.

Mam nadzieje, ze u was wszystko ok!

jutro nie bedzie mnie caly dzien. wpadne dopiero wieczorkiem.

buziaki!

reklama
Poooook!!! boszsz kobieto wiesz co się tu działo?
zrób jeszcze jeden test, wiesz przecież że moga być plamienia, najpewniej na betę skocz
ufff dobrze, ze się odezwałaś....
jutro pewnie więcej napiszesz

Do góry