reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

hej dziewczynki!!!
witam poswiatecznie :-) ja juz wczoraj wrocilam od rodzicow ale caly czas probuje was doczytac (oj ciezka sprawa ;-))
moze ktoras w akcie laski napisze mi w skrocie - nowe fasolki i inne rewelacje...pliiiis
ja czekam juz na @ bo powinna przyjsc w niedziele a jakos nie czuje zeby zechciala byc tak mila i ominac mnie :-( ale juz sie nastawiam pozytywnie na nastepny cykl

reklama
Witam dziewczyny :-)

Ja wczoraj dostałam bukiet kwiatów z uroczym liścikiem i tajemniczą kolację :-D M. prosił.. żebym na noc przyszła do niego, że lubi jak on rano wychodzi i widzi mnie śpiącą jeszcze w pościeli.. mimo tych wszystkich miłych słów, dostał buzi w policzek i życzenia słodkiej nocy ;-)

teraz siedzę ubrana bo zaraz jadę odebrać dziadka i wujka z lotniska :-)

Madziu to byla ta kolacja czy na tym buziaku sie skonczylo bo cos nie zajarzylam? :)

A u mnie dzis wieczorem albo jutro z rana bedzie @, brudzenia juz od dzis rana konkretne typowe dla @ wiec juz chyba wole normalnie dostawc @ kolejnym razem i sie nie ludzic :D jakos spokojnie to do mnie dotarlo wiec specjalnie zalu nie ma bo ciesze sie ze dzis piatek juz :D:D Czyli wszystko sie zgadza w 19dc TO wyszedl mi pozytywny czyli fl ok, czyli cykl ok

Pok mialas racje ze TO dobrze pokazal i ze to pewnie przesuniecie cyklu, ale wiesz jaki czlowiek jest zaraz sobie dorobi ideologie eh

wczoraj sobie zajecie znalazlam zeby nie myslec - zrobilam sobie puzderko na bizuterie :) dzis popoludniu porobie foty to sie pochwale :)

Fajnie ze dzis juz piateczek :)

dotka była kolacja po kolacji miał nadzieję,że pojedziemy do Niego, bo on lubi jak rano zostaję jeszcze w łóżku :-D jak on wychodzi do pracy ;-) na kolacji dostałam bukiet róż :-D w koszu :-) i przemiły liścik ;-) coś w stylu, że będzie walczył o ten związek dopóki starczy mu sił, a ja go napędzam do działania jak perpetum mobile :-D ,że mnie kocha ;-) bla bla bla ;-) typowe wyznanie zakochanego faceta ;-) fakt było to urocze, nie spodziewałam się ;-)

dotka mam nadzieję,że to nie @ jednak..

Magda no to fajnie ze sie stara, trzymaj go troche na dystans zeby ten romantyzm szybko mu sie nie skonczyl :)

To na pewno juz na @ ja jestem z tym pogodzona wiec luzz i nie piszcie ze przykro Wam, bo wiadomoze zawsze jest troche przykro, ale co nas nie zabije to nas wzmocni !

za tydzien w czwartek idę do ginka na odbior wyników cytologii.. to jak do tej pory nie dostanę to wtedy będziemy gadać..

od kilku dnii boli mnie sutek, i pod piersiami tam gdzie " druty" w miseczce podtrzymują biust..

reklama
Do góry