reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Właśnie do dziś nie miałam pojęcia, że to będą transmitować ;p ja też chcę zobaczyć sukienkę :) ale reszta totalnie mnie nie obchodzi, medialny szum dla podniesienia oglądalności hehe :)
Zaraz wrzuce zdj na bloga, tak sie wczoraj zaparłam, że mam zrobione większość :) mam nadzieję, że spodoba Ci się Iwasku pierwsze dwie:) jak nie, to zrobię inne :) no i jeszcze kolczyki:) trzecia dla Asiołka:) o Doni cały czas myślę, już leży ten piasek pustyni tylko czekam na wenę :) hehe:)

reklama
aerleda uwierz mi ze irlandki tez sa brzydkie, a na zywo i nie ubrane i bez makijazu albo w nim zreszta wygladaja jeszcze gorzej hehheh!!!!

aerleda uwierz mi ze irlandki tez sa brzydkie, a na zywo i nie ubrane i bez makijazu albo w nim zreszta wygladaja jeszcze gorzej hehheh!!!!
No przecież wszystkie wyspiarki są brzydkie. Polki tylko ładne :-D

Edit: Jasiu Fasola też się pojawił XD, ale ma tak poważną minę jakby na pogrzeb co najmniej przyjechał XD

Ostatnia edycja:
Właśnie do dziś nie miałam pojęcia, że to będą transmitować ;p ja też chcę zobaczyć sukienkę :) ale reszta totalnie mnie nie obchodzi, medialny szum dla podniesienia oglądalności hehe :)
Zaraz wrzuce zdj na bloga, tak sie wczoraj zaparłam, że mam zrobione większość :) mam nadzieję, że spodoba Ci się Iwasku pierwsze dwie:) jak nie, to zrobię inne :) no i jeszcze kolczyki:) trzecia dla Asiołka:) o Doni cały czas myślę, już leży ten piasek pustyni tylko czekam na wenę :) hehe:)

Muuuuua :-) śliczności! Do tej ciemnej poprosze kolczyki dłuuugie na łańcuszku cy cuś ;-) A:e będe miała ładności hihi

HEj Ael, a ty jak wysyłałaś pocztą pita to normalnie adres urzędu i tyle?
Tak poleconym do urzędu i tyle :-), mam papierek, że nadałam pocztą gdyby pit się zgubił, a poleconym dojdzie dziś do urzędu. Wiesz nie za bardzo uśmiecha mi się jechać pół godziny do Wrocławia i stać w kilometrowych kolejkach w jednym z najbardziej obleganym urzędzie skarbowym we Wro.

reklama
No muszę się wypowiedzieć nt sukni.... przy odcięcu gorsetu i dołu to tak nabrali jej tego materiału plus halki, jakby dostała w biodrach kilkanaście dodatkowych kilogramów.... Poza tym te miseczki góry przy cyckach wyglądają tak jakby jej wybijały strasznie centymetrowe sutki.
Przynajmniej koronka, diadem i welon ładne.

Do góry