reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dagne ta trzecia dla mnie?? WOW - już nie mogę się jej doczekać, śliczna :-)
Dotka przykro mi, ale czekają Cię przyjemne przytulanki niedługo :-) Mam nadzieję, że w maju któraś z nas forumowiczek zaskoczy :tak:
Ja lecę sprzątać chatę i się pakować na wyjazd - będę Was pewnie podczytywała i odezwę się później :-)

reklama
Ael ja tam nie mam tv ale w radio komentują suknie,ze typowo królewska hehe i wiecej komentarza nie ma wiec sobie wyobrażam hehe:)

a piątek sliczny a ja szukam jakiegos omysłu na majówkę,wszedzie bedzie kupe ludzi wiec sie zastanawiam...nielubie takich eekendów bo to tylko sped ludzi wszedzie...dotychczas udawało mi się wybrac miejsca mało zaludnione i było super...mysle nawet nad 7 dniowym wygrzewaniem w egipcie...skoro nie mam pracy to trzeba skorzystac bo potem z urlopem pewnie kiepsko bedzie:/

a ja wam powiem ze dzisiaj mam 21dc i jakos takie objawy @ a przeciez jeszcze 7 dni co najmniej bo mam cykle 28 a ostatnio nawet 29 dniowe...cycki mnie juz bolą od wczoraj a zawsze i jakos podbrzusze tez,do tego mleczny sluz ciągle leci jak przed @ wiec chyba teraz cykl bedzie miał 25 dni jak nigdy w zyciu na to wygląda...ale pochrzaniło.
my luzujemy i się nie stramy a seks był tylko 10dc taki pełny wiec nie ma bata ze to fasola..ah te nasze organizmy na wiosnę tez szaleją:):)

Ostatnia edycja:
Soglam no to wierz mi, nie ma się czym aż tak zachwycać specjalnie. Jest w jakiś sposób ładna, ale no po prostu nie powalająca, a mogłabym nawet rzecz, że coś jej może brakować.
Ale podoba mi się materiał z jakiego zrobiono welon, taki lejący się a lubię takie materiały :-)

Asiol, tak dla Ciebie :) jeszcze o ile pamiętam, kolczyki, bo naszyjnik do tej masy perłowej zrobiłam :) także chyba całość?
A co do sukni Kate, to tylko góra ładna (mogli jej na cycki inaczej uszyć), ale po monarchach można było się spodziewać bufiastych wykończeń ;p :)
welon fakt- ładny i ten diadem:)

Dagne jesteś wielka, dziękuję :-)

a ja wam powiem ze dzisiaj mam 21dc i jakos takie objawy @ a przeciez jeszcze 7 dni co najmniej bo mam cykle 28 a ostatnio nawet 29 dniowe...cycki mnie juz bolą od wczoraj a zawsze i jakos podbrzusze tez,do tego mleczny sluz ciągle leci jak przed @ wiec chyba teraz cykl bedzie miał 25 dni jak nigdy w zyciu na to wygląda...ale pochrzaniło.
my luzujemy i się nie stramy a seks był tylko 10dc taki pełny wiec nie ma bata ze to fasola..ah te nasze organizmy na wiosnę tez szaleją:):)
Ja też mam jakiś dziwny ten cykl...owulkę miałam książkowo w 14 dniu(a mam cykle ok.30-32 dniowe), wczoraj wieczorem zaczęły mnie pobolewać (.)(.), dzisiaj to już bolą jak cholera, śluz jakiś niewielki dziś się pojawił na chwilę, wysypało mnie na twarzy(jak nigdy na tak długo przed @). Martwię się, bo od czasu gdy mi spadła prolaktyna nie miałam kłopotów z bólem cycuchów, a teraz je wyraźnie czuję :-(Może znowu mi hormony szaleją:confused:Albo po tym HSG mi się coś poprzestawiało...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A ja mam dzisiaj smieszny dzionek w pracy...nie dość że połowę dnia spędziłam na ogrodzie kosząc trawkę to zadzwonił do mnie koleś (podobno w jakims radiu pracuje) i zarzyczył sobie etykiety z zadrukiem . Dla niegrzecznych kierowców. Przesłał mi plik z jpg. i dopiskiem "mam nadzieje że Pani nie uraziłem" uśmiałam sie!

hej laski nareszcie was nadrobilam i sie na spokojnie rozsiadlam po robocie szybkie zakupy i do domku dluzsza trasa troszke bo penteltog (na polskie pociag) mial awarie i czeklam 30 min zanim minie trafik :p masakra no ale coz. porobilam swoje i bylam u klientki i wyobrazcie sobie miala synka 1,5 roczku biegal ciagle za mna i mnie gonil hehe i ciagle chcial na rece a ja musialam swoje odbebnic i tak stracilam kolejne 20 min hehe ale slodziak. dzis wieczorkiem ide sobie z moim ukochanym na rybki :-) i mam ochote na swoje winko ktore stoi za szyba i na mnie patrzy juz chyba z 3 miesiace:p wypije lampke i padne hehe tak zadko pije ze pewnie mnie posklada hehe

Iwasku -bomba hehe no to naprawde ciekawe:p
A gdzies tam byla mowa o irladczykach slubach itp to wroce do wygladu szwedek one sa oblesne z makijazem czy bez na jedno kopyto naprawde kazda z nich blondynka maly biust chude albo grube i zero gustu jak by w domu luster nie mialy a maja:p i wyobrazcie sobie np szpilki i spodnie ''adidasa'' dresowe ( zupelnie jak hmm rozciagniete po starszym bracie ) do tego koszulki albo zamale albo eleganckie marynarki na to kurtki skurzane albo dzinsowe jakies kolorowe oczojebne szaliczki. ja poprostu z nich nie moge faceci to tak jak geje sie ubieraja polakow odrazu rozpoznasz bo sa zadbani to raz a dwa dobrze ubrani do pary wszystko. ale u nich nie ma czegos takiego jak stres zwisa im wszystko jak wygladaja czy maja kurde wlosy zrobione tak czy siak nikt na to nie zwraca uwagi ja bym mogla sobie w pizamie chodzic po ulicy i nikt by sie tym nie przejal

Ostatnia edycja:
Iwasek, dodałam z kolczykami :) o takie chodziło?
Czyli Asiol, jeszcze dziś mogę wysłać błyskotki? 2 bransoletki, naszyjnik, kolczyki -to wszystko?
Dziewczyny, zaczyna mnie znowu boleć głowa. Kurczę. A taka ładna pogoda.
Nie mam pomysłu na obiad i w ogóle zaczynam mieć chyba jakąś chandrę czy coś. Matko, ah te hormony! :D

dagne - na bol glowy najlepszym lekarstwem jest masarz:p powaga mi pomaga zawsze i bez zadnych tabsow. mam takie hmm nie pamietam jak to sie nazywa metalowe popierdulko do masazu glowy wyglada jak trzepaczka do jajek rozcieta:p kiedys w salonach fryzjerskich tym masarze robilam klientka a teraz sama z tego korzystam i jest mega wspaniale. Ja ostatnio tez nie mam pomyslu na obiad a cos za mna chodzi ostatnio kebab (baraninka frytki suroweczka mniam) ich kebab bardziej mi smakuje niz polski :p ale chyba dzis na obiad zrobie marchewke z groszkiem klopsy i duszone pyrki:p

reklama
Iwasek, dodałam z kolczykami :) o takie chodziło?
Czyli Asiol, jeszcze dziś mogę wysłać błyskotki? 2 bransoletki, naszyjnik, kolczyki -to wszystko?
Dziewczyny, zaczyna mnie znowu boleć głowa. Kurczę. A taka ładna pogoda.
Nie mam pomysłu na obiad i w ogóle zaczynam mieć chyba jakąś chandrę czy coś. Matko, ah te hormony! :D

Tak to było chyba wszystko :-)

Iwasku no niezła etykieta :-D

Do góry