• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Planowałam zrobic test jutro rano.Chodzi mi raczej o to czy taki brazowy śluz to jakies zagrozenie dla ewentualnej ciazy?? :(
Powtórz test, jeśli wyjdzie kreska druga, dzwoń do ginekologa i zapytaj co masz w takim przypadku zrobić. Jest to brązowy śluz, źle nie jest, ale nigdy nie wiadomo, gorzej jeśli pojawi się żywa czerwona krew.
Taki śluz może też znaczyć, że po prostu w tym czy wcześniejszym dniu mogłaś dostać @ ale jest ciąża.

Ael ma rację, czasem kobiety mają "normalny" okres, bardziej plamienie w terminie i może to nie oznaczać nic złego, ale zrób testa. Bo lepiej dmuchać na zimne

Malami najlepiej jakbyś powtórzyła test innej firmy niż poprzedni a najlepiej z czułością 10mlU/ml. Tylko nie Quick Vue, Bobo test niebieski albo Acon będą najlepsze.

Malami - zrob test jeszcze raz. zgadzam sie z AeIreda. A mnie dzis jajniki swiruja i normalnie czuje je od samego rana

AeI- a jak tam u ciebie zdrowko i samopoczucie?? w koncu to juz 14 tydzien:P ani sie obejrzysz i zaraz porodowka:P

AeI- a jak tam u ciebie zdrowko i samopoczucie?? w koncu to juz 14 tydzien:P ani sie obejrzysz i zaraz porodowka:P
A dziękować, dziękować dobrze. Drugi dzień bez mdłości :-) apetyt jak nigdy mi dopisuje, nawet dziś u ginki przytyło mi się w miesiąc 900 gr :-D
No tylko ta infekcja pchwy....heh..... I z pewnością jak powiedziałam o braku mdłości to jutro będę je mieć :-D

no mam nadzieje ze te mdlosci w koncu odpuscily:p na dobre infekcja u kobiet w ciazy to chyba czesto sie powtarza z tego co mi siora mowila ale nie jestem pewna:zawstydzona/y: nie chce sklamac:P oby juz do konca ciazy samopoczucie i zdrowko dopisywalo wam:) a ja mowie ze bedziesz miec syna jakos tak czuje:P wiec zgodze sie z twoim ukochanym:)

Też się nastawiałam na te infekcje, w końcu przecież też choruje na pęcherz co jakiś czas.
Mój dzwonił z pracy i mu powiedziałam, a ten skwitował "no nic do gumy i między drzwi" XD

reklama
A ja sobie walnelam sesje u fryzjera i jestem ladna :P
Zaraz na zakupy i sie pakowac i jedziemy na 5 dni jupii.
Czy mowilam juz ze coraz czesciej czuje moje dzidzi? JEst to takiekosmiczne i fantastyczne uczucie, nie z tej ziemi!
Pozdrawiam Was dziewczynki!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry