reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Kobitki, ja sie już pakuje... bede w środę. Nie zdążyłam was nadrobic ;(. Obiecuje ze jak wróce to to zrobie. Mam ogromną nadzieje że uda nam się wszystkim zafasolkowac. Czego bardzo Nam życzę. Przytulajcie się, testujcie... I jak wróce to moją byc nowe fasolinki.

Będe tęsknic.

Buziaki dla was!!!!:-) i pozytywne ############### !!!

reklama
Ło matko wróciłam od ginki. Dzidzia rośnie, zostałam tylko zmacana ręcznie przez doktorkę, usg nie było (a szkoda :-() bo jak powiedziała dziecko za małe na dopochwowe usg a za duże na brzuszne, także następne usg dopiero w 22 tygodniu czyli za 2 miesiące, a następna wizyta za miesiąc. Jeszcze jakaś infekcja pochwy się przyplątała grrr... No nic dostałam globulki.
Byłam też u ogólnego po skierowania na badania krwi, ale dostałam tylko na dwa badania, resztę muszę jednak zrobić we własnym zakresie :/...ale dobrze, że mam mamuśkę, pracującą w przychodni XD

Pytałyście mnie ilu dniowe mam cykle ;-) ja już kiedyś mówiłam, że moje cykle były od 35-50 dni.. dlatego m.in. zaczęłam brać tabletki anty.. więc nie wiem ilu dniowe mam cykle..

Ael, chyba na odwórt :p bo jak male to robi się dopochwowe :)
A mnie się suknia Kate podobała, oprócz tego czegoś na biust, bo strasznie ostrosłupowe.

Ael, chyba na odwórt :p bo jak male to robi się dopochwowe :)
A mnie się suknia Kate podobała, oprócz tego czegoś na biust, bo strasznie ostrosłupowe.
Sil dokładnie zacytuje jak spytałam czy będzie dziś usg, doktorka odpowiedziała "dziś nie, dopiero w 22 tyg, bo dziecko jest za małe na dopochwowe a za duże na brzuszne" czyli jest między :-)

A do tego ostrosłupowego, to po prostu zrobili jej trójkątną miseczkę, która powinna zostać w biustonoszach zakazana...

czesc dziewczyny.
Mam mały problemik:(
Otóż pisałam ze 22 dnia cyklu dostałam malutkie brazowe plamienia i nic.Dzisiaj w dniu spodziewanej @ mam jasno brazowy śluz:((
3 dni temu robiłam test i wyszła strasznie blada kreska.Co to tym sądzicie , czy jest jakas szansa na ciaze czy znowu klapa :(??

reklama
Hm... Dziwne... Bo przecież ja na początku i mam dopochwowe, a potem wiem, że po ok 12 będzie brzuszne...
Kochana nie jest tak, że po 12 jest już brzuszne. To też zależy od lekarza, z resztą z początkiem 2giego trymestru wizyty u lekarza a tym bardziej usg są rzadsze. W 12 tygodniu miałam robione genetyczne przez pochwę, na razie wszystko jest dobrze, nic mnie nie boli, krwiaka nie ma. Dopiero gdy coś by się działo trza zrobić usg. A żeby nie narażać dziecka na fale z urządzenia nie wykonuje się często usg.
Na kontrolne chodzi się, bo lekarz musi się wybadać, wymacać dzidzię przez pochwę i brzuch.

Do góry