Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam wszystkie kobietki.bede teraz mniej wpadac bo mi komp nawala, od wczoraj b.wolno chodzi i czesto rozlacza sie z internetem.maz cos probuje zaradzic ale cos kiepsko mu to idzie.u mnie jest 17 dc, wczoraj wieczorem pobolewaly mnie jajniki, sluzu mam malo, dzis mierze temp. i wyszla 36,6.szok.bo ja na owulke srednio sie czuje.zaraz po okresie mialam temp.: 2 razy 36,7 potem raz 36,6 a potem to juz glownie 36,4 czasem 36,5 ale przez ostatnie 3 dni bylo 36,4 a dzis 36,6.ciekawe jaka jutro bedzie.zrobilam dzis o g.14 test owulacyjny i wyszedl pozytywny.teraz nic nie wiem bo moze przegapilam owulke.w tym cyklu kochalismy sie na tylko 8 dc i dzisiaj czyli 17 dc.
w ostatnim cyklu tez mialam sytuacje ze temp. byla 36,4 potem 36,6 a potem spadla i za 5 dni byla owulka.i ten skok na 36,6 byl 16 dnia cyklu a 21 dnia byla owulka.wiec moze teraz tez tak bedzie?
Ja od nastepnego miesiaca przestaje mierzyc ta temp.bo to mnie tylko stresuje i myli.mysle ze od 14 dc do 23 dc co 2 dni bedziemy sie kochac.i jak mam zaciazyc to zaciaze.ja juz luzuje.bo jestem tym wszystkim zmeczona.
nie wiecie co sie dzieje z maja temp.????