reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Nie powiem Ci jak to zrobiłam, bo nie wiem... Kombinowałam i się pojawiło :) Ale drugi raz bym już tego nie zrobiła :D

reklama
jak masz strone z wynikiem to nadus na klawiaturze klawisz prtscr i wejdz w painta i wklej i wytnij sam obrazek twarzy i zapisz i masz zdjecie ;-) ja zawsze jak nadusze na szybka odpowiedz dwa razy pokazuje mi sie nowa strona do wpisania wiadomosci i wtedy jest dogory kolo emotikonek taki spinacz i wtedy dodajesz zdjecie ;-)

dzidzi 1.jpg
oto nasze maleństwo :-) jej słodkie , już bym chciała je przytulić ;-)

oboje mamy śliczne oczka, mój twierdzi i wszyscy że ja mam śliczne oczka, lecz ja uważam że mój mąż ma śliczne :) hehe więc aby się nie kłócić oboje mamy śliczne :-p

jak chcesz zobaczyc moje oczka to na faceboka zapraszam ;-P
klari to chyba chlopak ;-) śliczny ;-) kazda ma inne ;-)

Witam witam :))

Niestety nie moglam was sledzic na bierzaco a teraz nie uda mi sie wsszystkiego nadrobic :( Zauwazylam tylko ze Vanil miala piekne II kreseczki na tescie :) Gratuluje kochana ;* :))

A co to z apiekne zdj dzieciaczko w waszych postach ?? :D

Lovka gratuluje obrony :) Pani mgr ?? :D

reklama
Klari również śliczne maleństwo :)
ciekawe czy na "żywca" też nasze pociechy będą tak samo wyglądać :-)
a co do moich oczek i partnera Atan to również zapraszam na facebook :)
She kilka potów wyżej jest stronka podana gdzie możesz sprawdzić jak będzie Wasze maleństwo wyglądać, rób teścior na niej i wklejaj zdjątko bo ciekawe jesteśmy jak Wasze małe będzie wyglądać :-)

znalazłam : http://www.zobacz-dziecko.pl

Ostatnia edycja:
Do góry