reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

mineralna ja w wawie nawet nie mam co marzyć o jakiś normalnych terminach do gina publicznie
ten mój też pracuje w szpitalu i czasem robił mi badania na dyżurze
ale 150 zł za wizytę kasuje, więc trochę się zmartwiłam że mam iśc teraz i pewnie za tydzień żeby zobaczyć serduszko

reklama
Zapewne tak będzie

oj warszawa to naprawde ja z jastrzębia czwartki i piątki gin jest i tego samego dnia trzeba się zapisać .

u nas prywatny to 50zł ale ja co 2 tygodnie chodze do gina

Cześć wszystkim w ten piękny słoneczny dzień. :-)
Dopiero teraz mam czas żeby siąść i was nadrobić ;-). Kupiłam dziś sobie buciki
biggrin.gif
i jestem bardzo szczęśliwa i podwórko też już skoszone tak że padam z nóg jak na tą chwilę.
A teraz siadam i was nadrabiam :cool2:
Lovka Gratuluję
Vanilia z she będziemy mieć takie same bobaski :-).

Tak sie zastanawiam jak to jest ktoś sie stara rok i nic a niektórzy jak ja np ledwo tabletki przestałam brac i ciąża

Ja mykam bo wracam do domu

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Doniu szczerze to ja nie wiem. Nie interesowałam się tą sprawą, bo nie pracowałam przed zajściem. Tutaj na forum jest dział dotyczący ciężarnych a pracy czy prawa, można popytać ale poczytać jeśli jest o tym jakiś artykuł.
Więc to nie do mnie pytanie.

Hej dziewczyny :)
Czytam Was, ale czasem nie wiem co napisać, także nie myślcie w razie w, że mnie nie ma :)
Donia, może i warto iść do ginekologa wcześnie, ale jeśli nie masz plamień, test pozytyw, to chyba wizyta w 7tyg jest ok :) wtedy i serduszko słychać i widać :) ale jeśli lekarz karze- słuchaj się :)
Mineralna, sorka że zapytam, ale Ty mówiłaś, że się uczysz jeszcze i że kazał ci kierownik chodzić na praktyki, a na grudniówkach wspomniałaś coś o L4 bo pracujesz w cukierni... czyli masz szkołę o kierunku piekarz-cukiernik? tak tylko pytam :) a co do wizyt Twoich, to na każdej robi Ci usg? kurczę częste te wizyty, ja to się chowam - 1 raz w 7t2d a następna 11t1d...
Ael, matko zazdroszczę, że dzidzię czujesz, ja dalej sądzę, że to chłopak :)

Doniu, z tego co ja się orientuję, to macierzyński jest średnią z 12 miesięcy przed porodem :) czyli teraz zwolnienie minimalnie Ci obniży, ale to o parę złotych, jak nie groszy :) Doczytałam właśnie, że to 12 miesięcy przed nabyciem prawa do świadczenia :)

reklama
Doczytałam :-)
No i widzę, że się tu trochę działo ;-).
Co do ortografii to ja zawsze byłam nie zła noga i do tej pory jestem :zawstydzona/y:. Ale cieszę się, że mi tu błędy podkreśla to ich praktycznie nie ma :-p.
Kurdę i zapomniałam co miałam jeszcze napisać :-D

A jak to jest jak ktoś przed porodem nie pracował.?

Do góry