• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

IWASKU powiem Ci a raczej napiszę, że ja w ogóle nie byłam przekonana do trójkołowych wózków i przede wszystkim strasznie mi się nie podobały ale ten mnie jakoś zauroczył... dużo czytałam na jego temat i w sumie jst bardzo dużo dobrych opinii, że niby mimo, że 3-kołowy to bardzo stabilny, etc. Więc na pewno pójdziemy jeszcze zobaczyć na żywo w sklepie ale zamawiać i tak będziemy na Allegro!

Dagne ja też nie kupię wózka wcześniej niż koło 8 miesiąca ale ja już je miałam wybrane jak się staraliśmy... uwielbiam oglądać i czytać o wózkach, łożeczkach itd

A no i muszę sie pochwalić, że w końcu wymęczyłam ten mój litr wygazowanej coli... trwało to troszkę dłużej niż 3 godziny i efektu jakoś za bardzo nie czuję, jedynie to biegam siku co 5 minut

Ostatnia edycja:
reklama
No racja strasznie drogie, dziecko to droga inwestycja. A jakie zdrobnienie mają twoi od marianny

Wołamy Marynia i Misia

Magdalenko my też się nie spieszymy i poczekamy z zakupem chyba ze trafi sie okazja(jaka właśnie mnie minęła ) ale wolałam nie ryzykować.:-)

Super znowu z Wami posiedzieć i pogadać a nie zagladać na 5 min. Już nie muszę leżakować:-)

Ostatnia edycja:
No dlatego ja narazie się wstrzymałam z oglądaniem wózka bo nie chcę się natknąć na żadną okazję, która mogłaby mnie skusić bo jeszcze stanowczo za wcześnie... zacznę już oglądać około 6 miesiąca... jak nie będzie po drodze żadnej super ceny to ostatecznie kupię w 8

o widze ze temat imion powstal :)
u nas Marcelek lub Zuzanna ale pewnie jeszcze sie zmieni :)
mąż chcial Helenka - umarłam :)

a ja jem frytki, jak tak bedzie do konca to bede sie toczyc pod koniec 9 m-ca

Marcel mi się podoba!!!!

Z wózków podoba mi siię jeszcze Mutsy Transporter, jest to chyba jedyny taki zgrabny model mutsy ale zniechęciły mnie piankowe koła i z tego co do czytałam to nie ma możliwości zamiany więc chyba też dlatego jest taki tani jak na Mutsy...

Ostatnia edycja:
a dziękuję magdalena, ojciec mojego męża miał na imię Marcelo, więc to spolszczone po nim

a my tak zawładnęłyśmy wątek staraczkowy, że wszystkie uciekły

a ja sobie właśnie uzmysłowiłam pewną sprawę a propos starań, że wszystkie objawy, które miałam przed @ ustąpiły w dniu spodziewanej @ a później pojawiły się inne, więc niestety prawdą jest, że nie ma objawów ciązy są tylko objawy @

No tak masz rację Doniu, ja również przed @ miałam objawy na miesiączkę i kilka dni po dniu spodziewanej już zaczęły się bóle piersi a bóle w podbrzuszu zniknęły, pojawiła się senność i tyle aż do wczoraj kiedy doszły mdłości

No tak masz rację Doniu, ja również przed @ miałam objawy na miesiączkę i kilka dni po dniu spodziewanej już zaczęły się bóle piersi a bóle w podbrzuszu zniknęły, pojawiła się senność i tyle aż do wczoraj kiedy doszły mdłości

ja ból w podbrzuszu mam do dziś ale to może tez przez tą cystę, a śipchem jestem zawsze niezależnie od stanu :-D
kurcze, szkoda że nie można wcześniej wiedzieć
ja zrobiłam test w 12 dc ale i tak do terminu @ byłam w stresie bo mogła być biochemiczna

dziewczyny a czy któraś z Was pisze na priv z pok? jakoś się martwię o Nią

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry