• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

My postanowiliśmy zrobić dwie odrębne listy z imionami i wybrać te, które się powtarzają u obojga, a potem eliminacją. Ale na razie listę mam tylko ja, bo mąż czasu nie ma za bardzo. Najgorsze jest to, że sporo imion jest w rodzinie. U dwóch kuzynów bliskich mojego jest np Krzysztof i trzeciego nie zrobię, jakby co. A dziewczynek to w ogóle mi pół propozycji odpadło :-(

reklama
No ja też chciałam Nadia (mąż że nie bo w jakimś tam filmie ruska prostytutka tak sie nazywała i mu sie to tak kojarzy) a mąż Matylda!! Chyba na głowę upadł żebym nazwała tak córkę! Bez obrazy dla Matyld :sorry2:

Magdalenko mi podobał się ten
1606765890.jpg
X-lander
Moja przyjaciółka jest bardzo zadowolona a i opinie na necie są pozytywne. Inne wózki blado wypadają w porównaniu jedynym minusem jest waga . Sprawdziłam i inne tez oscylują w tych granicach więc nie jest źle.
Jeżeli takiego już nie znajdę to wezmę tą kolorystykę:
X-LANDER XA 2011 MEGA ZESTAW!!15 ELEM.!CENA SZOK!! (1645480685) - Aukcje internetowe Allegro

Ostatnia edycja:
reklama
Oj dziewczyny co do ciężkich wózków, ponosicie dziecko to wam się bicepsy wyrobią a wózek wtedy będzie najmniejszym problemem :-D
Ewika u mnie dla dziewczynki Lena Wiktoria dla chłopca Wiktor Igancy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry