• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Atan ma teraz urlop i gdzies jechali wiec pewnie tam nie ma dostepu do BB i nad tym ubolewa:)
HEj Iwasku:) super ze operacja się powiodła i wszystko u was dobrze:)
She kochana dasz rade na pewno znów się pozbierac i cieszyc seksem...trzymam mocno kciuki i nie poddawaj się:)

Dziewczynki nie da się do konca wyluzowac z mysleniem o dziecku ale mozna troche to zagłuszyc...ja troche sledziłąm swój cykl i w 13dc myslałam ze fajnie by było się dzis poseksik ale nic na siłe a tu prosze mezulek z nienacka mne dopadł i było bosko i nie[lanowanie a potem 15dc po imprezie u znajomych tez pomyslałam ze szansa nam mija a tu mąz zaczął się dobierac do mnie i wyszedł przecudny seks z którego jest własnie fasola....no i niby nie myslałam i luzowałam ale gdzies z tyłu głowy była lampa...jednak obiecłąm sobie ze nic na siłe tylko spontan....i to chyba były nasze jedyne 2 seksy w dni płodne i się trafiło..:):) wiec trzeba wierzyc w cuda ze się uda tak po prostu kochane:):)

hej, ja dzis na chwile :)
oj a co teściu narozrabial?
dbaj teraz o swojego faceta bo wiesz po operacji to nie jest latwo, ale mam nadzieje ze szybko wroci do zdrowia,
dziura i co było z tym telefonem? naprawili czy dostal olsnienia i postanowil zadziaałac?

Hej
Iwasku to bardzo dobrze, że się dobrze czuję i pewnie szybciutko wróci do domu. :-)
A mnie strasznie cycki bolą od wczoraj wcześniej mniej trochę bolały i zaczęło się plamienie. Rano miałam śluz zabarwiony na taki różowy kolor a teraz jak byłam w toalecie to parę kropel poleciało czerwone. Jutro się pewnie rozkręci.

mijenka nie ma się czym przejmować, zapomnij o tym bo nie warto zaprzatac sobie tym głowy!
Fiona są mamy, które uprawiają joging nawet w ciązy ale o ściganiu z autobusem nie słyszałam, w sensie, że taki sport jest:-)
soglam a bo to już tak od zarania dziejów jest, jak się chce to się nie może a ja się chce troche mniej to samo przychodzi..:-)

rozkręci i minie:happy:
a ja się zastanawiam, co to może znaczyć, że miałam wyższą temp przez kilka dni potem przez 2 niższą a teraz znowu skoczyła:baffled: no nic, niedługo koniec cyklu:-D

dziurko ja się tym nie przejmuję:happy: koło tyłka mi lata, gdzie on się obetnie, jak go stać to niech jedzie i do Warszawy, o!:-D

Ostatnia edycja:
za to wczoraj pływalismy u tesciow w basenie i tak fajnie mi brzuch sie ruszał w tej wodzie a potem po wyjsciu czułam jak sie w nim cos robiło ale było to odczucie bardzo przyjemne.Widocznie fasolce sie podobało

reklama
Jesteście kochane babeczki:-)
Gada przez nos ale żartuje więc jest ok. Zapytał jak ja teraz z nim wytrzymam skoro będzie JESZCZE przystojniejszy :D:D:D:D

Co do gonienia autobusu...moja siostra jak miała skurcze i chciałam zadzwonic po taxi to stwierdziła ze blisko stoją więc zejdziemy. Zobaczyła autobus i bieeegiem. Krejzol,po dotarciu do szpitala wody jej odeszły . Taka sprinterka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry