• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Aelreda powiem Ci szczerze, że uwielbiam czytać to co napiszesz... masz taką lekkość pisania, a po drugie piszesz dosłownie to co myślisz... (nie starasz się składać zdań, aby było przyzwoicie :-D)
Powiem Ci, ze ja wiem, że prędzej czy później się uda... to jest kwestia czasu... i im więcej czytam to forum tym bardziej się do tego przekonuje... A po drugie wy dziewczyny wspieracie... zajmujecie czas i nie pozwalacie się zamartwiać i myśleć negatywnie... To jest fajne... DZIĘKI :-)

reklama
Ale wiecie co dziewczyny... jakoś nie chcę mi się wierzyć, że tak na maxa zluzowałyście... i wogóle nie myślałyście o dziecku... to jest chyba nie możliwe... Chyba myślałyście o tym, co????

Ewika, jak tam?? No jednak chyba seksik lepszy, bo bez niego fasolki nie będzie, choć bez luzowania... hm.. być albo nie być...

malutka chyba zawsze gdzieś tam pojawią się jakieś myśli o dziecku:happy: np ja... mierze temperaturę od jakiegoś czasu, przez kilka dni utrzymywała się na poziomie 36,9-37, wczoraj i przedwczoraj była na poziomie 36,7 a dzisiaj znowu 36,9...
i chwila zastanowienia czy to może być to...
także nie martw się, co ma być to będzie:tak::-D

Malutka z tym luzowaniem to nie jest tak, że kompletnie zapomina się o dziecku, gdzieś ta myśl krąży, ale wyłącza się jej natarczywość. I tak szczerze wam powiem staraczki, nacieszcie się sobą i facetem póki możecie, bo potem jak zajdziecie, czas wam tak przeleci i zacznie się dodatkowy obowiązek :P

Mijenka oj tam czepiasz się, no to przecież raptem parę słów, dwa, trzy na krzyż XD

kochana z 30marca
wracajac do wad wzroku w dziecinstwie mialam zeza ale zoperowany jest to wada nabyta bo urodzilam sie wczesniakiem ale nie wiem od kiedy nosilam okuary od dziecinstwa czy to jest mozliwe ze moje dziecko odziedziczy?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry