• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Lovka, śpij póki możesz :P

A ja mam kanapkę z serkiem żółtym.

A piersi, no jak w reklamie, samo mleko, to pewnie, że energetyczne

Dobranoc kobietki. Mąż wrócił, ale późno, więc mu tylko powiedziałam, że przytulanki przeszły mu koło nosa, bo teraz to mi się nie chce :P tak w ramach podła jestem. A ten na mnie popatrzył i mówi: "to by się skończyło tak: kochanie, przygniatasz mnie, kochanie... kochanie.. OBUDŹ się!" i tyle było z mojej złośliwości.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej laseczki witam was przed praca staram sie was nadrobic ale tyle mnie ominelo ze hoho
wczoraj testowalam przed terminem malpy wyszlo ze nie jestem w ciazy i szczerze ciesze sie....:) i jednoczesnie bylam tego pewna ze tak bedzie:-) tak na dobry poczatek dnia pochwale sie wam ze rozstalam sie z moim J nie jestesmy juz para ani nic.... jeszcze mieszkamy razem ale jak dlugo nie wiem... niby pracuje ale kurcze jestem jeszcze malo zaradna zeby stanac na wlasne nogi i wynajac sobie pokuj jakis:/ a nie moge z nim mieszkac bo cierpie cholernie:/ jak patrze na niego to mam ochote zabic:P jest tylko jeden plus ze chyba zwariowalam ale nie placze ani troche wrecz odwrotnie mam dobry nastroj lekki dolek ale nie taki jak ostatnim razem i teraz sie wacham miedzy powrotem do polski a dalszym pobytem w szwecji:/

mag BRAWO!!!
wiesz dlaczego nie placzesz i masz dobry humor...bo wiesz ze dobrze zrobilas :tak: musialas widocznie dojrzec do tej decyzji i ciesze sie ze ci sie udalo!!!
teraz tylko wytrwaj, musisz byc pewna siebie bo mieszkanie razem na pewno nie pomoze ale trzymam mocno &&&

zycze wszystkim milego dnia i zmykam do pracy :-)

Cześć dziewczynki :-)

Ja już niestety w pracy... :-( Pogoda dzisiaj nie za wesoła... zero słońca, pochmurno... Plusem jest tylko temperatura, która jest w miara dobra...

Miałam dzisiaj strasznie ciężkie wstawanie... i wyglądam jak mops :-D... odezwę się póżniej...

Oddam pogodę, całkiem nieużywaną, nówka sztuka, od kilku dni słońce, słońce i słońce, gorąco chociaż nie wiem, bo nie wyściubiam nosa za drzwi domu, w zamian chętnie wezmę pochmurną, deszczową, zimną i burzową pogodę!! Kto chce kto chce!!?

Dziś przyszli nam panowie łazienkę robić...będzie rozpierducha, cała łazienka włącznie z rurami do remontu...heh....masakra....żeby to zrobili szybko.
Ja idę spać, nie wyspałam się, zamulało mnie dziś wyjątkowo po paru dniach posuchy, nawet wędlina coś wyjątkowo mi nie podpasowała, a ten mały czort już się gzi. Dawajcie mi październik ja będę rodzić już!

Witam dziewczyny i ja... moja owulacja się chyba rozmyśliła :-( albo ja miałam za dużo stresów w tym cyklu.. wczoraj też podskoczyła mi prolaktyna, pokłóciłam się ze swoim.. nie mam już siły ciągnąć tego dalej.. dzisiaj ja będę marudzić przepraszam, ale cycków do przytulania nie chcę.. bo dziś gryzę ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry