reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Rasta &&&&&&&&&&&& Wczoraj cały dzień posyłałam ku Tobie dobre myśli :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
Rasta trzymam mocno za Ciebie kciuki &&&&&&&&&

Listów nie oddała, nie wrzuciłam do skrzynki, on wie gdzie mieszkam zna mój nr telefonu nie mam zamiaru mu utrudniać oddania listów, bo nie są one moje..

Dziś też czuje się fatalnie.. ale ciągle go biorę na przetrzymanie od wczoraj żadnego sms.. żandych telefonów no zobaczymy co to będzie.. dla mnie miarka się przebrała.. bilety kupionie lecę do rodziny za granicę, na razie na 2 tyg planuje.. ale się okaże w praniu..

Rasta - będzie dobrze, powodzenia.
Mag czyli jednak wyjezdzasz, dobrze, odpoczniesz na spokojnie przemyslisz juz bez emocji moze bo troszke opadna, mam nadzieje ze wszytsko sie ułoży

Witam sie porannie!
Rasta &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& uda się na pewno, musi się udać:tak:
Ael o Chryste Panie na niebie...zbokolu jeden..haha:-D
Magda i bardzo dobrze, odwazna decyzja!:-) A na kiedy masz bilety i dokąd lecisz?;-)

K&M :-) Jak piszesz Mag to nie wiem czy do mnie czy do magenty :-) ale wnoszę po poscie ,że jednak do mnie :-)

Do UK jak większość Polaków ;-) może się załapię na wakacje z mamutkiem moim, jej facetem i moja siostrą :-) fajnie by było dupe poopalać :-) lecę w drugiej połowie lipca, ale bez obaw nie dam Wam o sobie zapomnieć ;-)

Do Ciebie Magd.a ;) w sumie racja, dobrze ze jedziesz, zyczymy zatem wypoczynku, wspanialego czasu z rodiznko, wielu radosci i słonecznych dni
dziura dziendobreek

Madziu jedź, faceta w PL zostaw, tylko poinformuj, że Cię nie będzie przez 2 tygodnie. Zrelaksujesz się sama, przemyślisz to i owo.

Dziura oj tam oj tam, co ja poradzę, że chcica taka mnie złapała :p Przylazł do pokoju, cyckami zanęciłam no to miałam go już w garści XD

reklama
Do góry