reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dziura ja raczej myślałam o jakiejś Hiszpanii :-D itd. mama moja planuje ;-) ja załamana.. może mnie porozpieszczać trochę :-D

Ael.. nawet nie mam zamiaru go informować.. przez te dwa tyg nie wiadomo co się wydarzy, czy będziemy ze sobą jeszcze..

reklama
Oj czy Ty myślisz, że on Ci tak łatwo odpuści? Ja Ci mówię, powiedz, nie będzie mnie przez 2 tygodnie, nieważne gdzie jadę, nie odzywaj się, muszę to i tamto przemyśleć. Tym sposobem też i on wysili szare komórki i zacznie myśleć co i jak.

Nie chce tu demonizowac mojego chłopa.. oj nie ;-) wkurza mnie fakt, rycze czasem przez Niego.. ale jest najlepszym facetem jakiego spotkałam do tej pory :-) i naprawdę gdyby odciął tą pępowinę to byłby naprawdę świetnym partnerem :-) bo głownym problemem jest tu jego mama i jego przywiązanie do niej.. ktore niestety odbija się moim kosztem..

aaa.. Madzia pisałaś o UK więc myślałam, ż3 do wyspy się ograniczysz a tu gorrrąca Hiszpania na horyzoncie....mmmmm:-D
Ael no fakt alejak sie dwoje zbokolów spotka to siwy dym!:-)

Dziura wbrew pozorom mój mamutek w zeszlym roku wygladal jak po wakacjach w najgotętszym miejcu świata :-) a wystarczył leżaczek przed domem :-)

w tym roku u mnie jak na razie nici z opalania, słońca nie ma a deszczem to się raczej upaćkać mogę a nie opalić. Widzę jak chodzą co niektóre opalone jak nie wiem, ale te to po solarce więc cóż to za przyjemność.

Ael a broń Boże się nie czepiam, znam to z autopsji. Mój P. jak za głośno krzycze a okna sa pootwierane(no bo komu by się chciało przerywać przyjemność, wstać i okna zamknąć) to zawsze mówi: " Mycha, jak nie przestaniesz tak krzyczeć to się ruszać przestane" Ale to naprawdę japę muszę strasznie drzeć bo normalnie to P. lubi taki hardcore.:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Ael zboczuchu stary :-) my byliśmy lepsi kochaliśmy się z M. w tym samym pokoju co jego ciotka spała razem z Nami :-D

Do góry