• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dzień dobry dziewczyny :-) widzę,że nie dużo musiałam nadrabiać :-)

Do mnie M. się wczoraj opdezwał.. ppogadaliśmy ja na niego pokryczłam , on przytulił i powiedział,że mam krzyczeć ile wzlezie.. ale mam nie odchodzić :-D

reklama
Magd.a to chyba dobrze co???

Fifka ja kupiłam wczoraj dzinsy z pasem w H&M za 40 zł :szok: a dziewczyny pisały , że w C&A są po 50 zł. One są wygodne nawet jak się nie jest w ciązy a brzuszek wywala np. podczas okresu.

A my dziś z mamą pokój nasz sypialniany a w przyszłości dziecięcy wymalowałyśmy, na fioletowo, a co!!! :-D
i mam krupniczek i żeberka i zupkę smieciuszkę i sernik na zimno, eh jak dobrze jak mamusia przyjeżdża :)

Ooooooo no no no co za wieści Madziu!!

I co? Nie wyjeżdżasz jednak? Moja taka rada, nawet jeśli się pogodzicie nie dopuść do tego żeby podobne sytuacje się powtórzyły. Nie odcinaj go od matki bo tylko go tym skrzywdzisz, ale daj do zrozumienia ze chcesz się czuć ważniejsza od niej (bo tak powinno być)

Donia też muszę sobie takie spodnie kupić. Dzisiaj nawet takie widziałam, ale mam jeszcze czas :-)

Ostatnia edycja:
Fifcia i tak jadę :-) odpoczniemy trochę od siebie niech on zatęskni i nabierze oleju do głowy :-) ale dziś mam taką ochotę,że mi jajniki melodie wygrywają :-)

Witajcie laseczki.ja juz posprzatałam na spokojnie i teraz moge posiedziec z wami.
We wtorek znow bede widziec moja kruszynke a w piatek pani doktor mi powie jak i co nowego i cz wszystko dobrze z moja krwia.
Niestety na USG ide sama bo moj M nie dostał wolnego z tym ze na wizyte ide z nim bo wyprosil dzien wolny.

reklama
Ja jakoś nie wiem czemu nie chce swojego zabierać na badania... może później go zabiorę jak już będzie coś bardziej widać.

Kolega dzwonił ze zaprasza na urodziny tak wiec ja wsuwam obiad i idę się pięknić!! :-D Choć przyznam ze teraz w ciąży te imprezy są troszkę kłopotliwe... tym bardziej ze chcemy poczekać w mówieniu o ciąży znajomym do bezpiecznego terminu. Więc muszę tłumaczyć się lekami itp...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry