• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

hej dziewczyny:-) u mnie tez brzydko pada ciagle az sie z łozka wstawac nie chciało;/ dziewczyny rece mi opadaja , myslałam ze ta czerwona plamka wczoraj to @ co sie okazało ze chyba nie bo nic juz nie cieknie, brazowawe plamienie tez ustało a do gina mam dopiero na przyszły tydzien, nie wiem co sie ze mna dzieje;/

reklama
Tak Atanku to taka wydzielina podobna do pokarmu matki ale jeszcze nie ta właściwa. Co ciekawsze u mnie już wygląda na gotowy pokarm bo jest przezroczysto-mleczny i raczej konsystencja płynna, ale troszkę lepkie.

Zdjęcie dodam jak posprzątam trochę.

Soglam a znajoma i mama wasza rodziły normalnie naturalnie czy przez cc? U mnie to całkiem możliwe, jak dziwili się w szpitalu, że mnie mały skopuje w tak wczesnym tygodniu to wierzyć nie chcieli. Ale waga maluszka była normalna jak na ten tydzień, chociaż tak naprawdę ja bardzo malutko jadłam to może i waga jest większa niż normalnie, bo teraz to na pewno. W piątek jedziemy do Wrocławia na usg 3d/4d które przełożyłam i dowiem się ile Wiktorkowi przybyło od wizyty w szpitalu jak zaczęłam normalnie jeść. Jak lekarz stwierdzi, że mały waży ze 700 gr to chyba mnie to nie zdziwi.

Ael rodziły naturalnie bo im się normalnie porody zaczeły,odeszły wody,pojawiły skurcze potem parte i bez żadnego problemu organizm wypchał dzieciaki bo wszystko było gotowe,bez wspomagaczy wywowływania i innych...wiec natura wie co robic i kiedy na to czas:):)radze wiec byc juz miesiąc przed terminem spakowanym na twoim miejscu jak mały tak szybko się rozwija:)

kalisia nie martw się, będzie ok:tak: u mnie też jakieś dziwne plamki:tak:

boziiiiuuuu jak mi się nic nie chce:-( i sama w domu do 22... :-(
no nie, przepraszam... z psem:-D

o moj boze myslalam ze mnie to ominie a tu zupki juz niema mtyslalam ze nie dojde do wc ,,, o kurcze to co ja mam teraz zjesc pomocy..... zaraz dam zdjecia tylko sie pozbieram bo jestem w szoku ze musialam wymiotowac....... a dzisiaj do kina na 19 ide z mezem wiec chyba zabardzo nic jesc przed nie bede... a co z kwasem foliowym jak go jadlam w czasie obiadu to co mam zjesc nastepna ??czy ominac to ze wymiotowalam...

ja tez marze juz o wakacjach - planujemy cos na poczatku sierpnia moze Turcja? zobaczymy,
pogoda fatalna az przesapalam sie godzine... a teraz zajadam gumi zelki, prosze sie czestowac!!
Atanku dzidzia cud miod :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry