• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Atan, ja bym nie brała następnej dawki, a potem wyczaj, kiedy nie wymiotujesz i wtedy bierz. Ale wydaje mi się, że teraz jak coś zjesz, to zostanie. A zawsze lepiej mieć czym wymiotować

reklama
pierwszy raz wymiotowalam wiec dopiero sie dowiem i wyczaje kidy nie ;-)boze to bylo dziwne ;-) bo normalnie tak jakos nie mialam tylko inaczej teraz to bylo czulam ze cos sie dzieje i ze musze do wc bo bedzie ciezko a tak to zawsze mi gdy wypilam % czy chora bylam to zawsze mnie glowa bolala...i slabo bylo a teraz nie tylko tak po prostu...

No atan niezły brzusio:) ja na taki licze najwczesniej w 6 m-cu mam nadzieje:)bo teraz to totalna wklęśłośc:) ale cycek juz trochę cos rosnie...i niech tak zostanie,ze brzusio jaknajmniejszy a cycuszki niech pedzą:)

no duzy bo ja duza kobietka ;-P
pyscek slyszalam ze tak moze byc ale wszystkie co robilas by nie byly wadliwe chyba ze caly czas tej samej firmy kupujesz...

Pyscek, no raczej nie, bo to przecież kilka testów już zrobiłaś.. Więc każdy musiałby być wadliwy. Ale pewność da Ci beta.

Atan :):):):):)

tak wszystkie z jednej firmy robiłam, głupieje już z nerwów przed wizytą ... :( a jak się np okaże, że jestem w ciąży to jak piłam % to może zaszkodzić ciąży ??

Zrób inny test, innej firmy, albo betę. A alkohol nie powinien zaszkodzić, przecież tyle kobiet nie wie i pije i jest ok. Zresztą, w początkowych tygodniach dziecko nie jest do Ciebie podłączone, więc nie przeszedł ten alkohol

reklama
pyscek bedzie dobrze na poczatku dzidzia nie jest z toba polaczona wiec dziecku te troche nie zaszkodzi!! uspokoj sie bedzie dobrze mowie ci spokoj to podstawa !! chyba ze chcesz sie przytulic do cycuszka ??( )( ) prawy czy lewy ??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry