• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
wspolczuje alredka niewiem co przezywasz niestety ;-( a ja glupia zapomniala sie spytac czy wolno mi sie kochac ;-( ale chyba niema przeciwskazan gdy nie plamie ani nic ?/
no no kasiu to to ;-) male to dzidzia ;-)

wspolczuje alredka niewiem co przezywasz niestety ;-( a ja glupia zapomniala sie spytac czy wolno mi sie kochac ;-( ale chyba niema przeciwskazan gdy nie plamie ani nic ?/
no no kasiu to to ;-) male to dzidzia ;-)
No na razie w tak wczesnej ciąży się powstrzymaj na wszelki niedźwiadek, a mały celibacik dobrze wam zrobi.

Ja się zastanawiam, bo moja ciąża to mam wrażenie rozwija się w szybkim tempie prawie na równi z ciążą Big, to ja nie wiem jak to jest!

Może dziś cyknę zdjęcie brzucha...

to sie wstrzymam bo mam byc za tydzien lub we wtorek znowu u niego to wtedy sie spytam ;-)

ael ta siara to co to jest cos do mleka podobne bo ja sie nieznam ... wspolczuje ci ale mysle ze dzidzia duzo szybciej rosnie u ciebie i dlatego .. a dawaj zdjecie ja czekam az mnie pomecza to zrobie zdjecie ;-)

Ael wsyzstko mozliwe kochana:):) moim znajomym w czerwcu urdził się syn w 8 m-cu ciązy bo juz był tak duzy ze miejsca nie miał i się a pchał,urodził się w pełni rozwinięty i zdrowiutki i ani chwili nie lezała w inkubatorze wiec moze u ciebie tez tak bedzie ze zechce wyjsc wczesniej bo szybciej się rozwija:):) moja siostra urodziła się tez w 8 m-cu ciązy z waga 4900 wiec nie miała jak siedziec juz w brzuchu:)

reklama
Tak Atanku to taka wydzielina podobna do pokarmu matki ale jeszcze nie ta właściwa. Co ciekawsze u mnie już wygląda na gotowy pokarm bo jest przezroczysto-mleczny i raczej konsystencja płynna, ale troszkę lepkie.

Zdjęcie dodam jak posprzątam trochę.

Soglam a znajoma i mama wasza rodziły normalnie naturalnie czy przez cc? U mnie to całkiem możliwe, jak dziwili się w szpitalu, że mnie mały skopuje w tak wczesnym tygodniu to wierzyć nie chcieli. Ale waga maluszka była normalna jak na ten tydzień, chociaż tak naprawdę ja bardzo malutko jadłam to może i waga jest większa niż normalnie, bo teraz to na pewno. W piątek jedziemy do Wrocławia na usg 3d/4d które przełożyłam i dowiem się ile Wiktorkowi przybyło od wizyty w szpitalu jak zaczęłam normalnie jeść. Jak lekarz stwierdzi, że mały waży ze 700 gr to chyba mnie to nie zdziwi.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry