• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ja cały czas narzekam na pogodę... U nas chmurzy się, co chwilę pada i zimno :( Siedzę zawinięta w koc przed lapkiem, w tv nic ciekawego nie leci. I cały czas jestem zmęczona :/ Najchętniej bym cały czas spała...
A pamiętacie tę boską komedię z lat '90 z Hiacyntą Bukiet w roli głównej? ;D Haaa chyba sobie ją włączę na dvd :p
Za 2 tygodnie idziemy na wizytę kontrolną do ginekologa... Może już usłyszę serducho ;DD Ajj...

no ja tez ide za 2 tyg 19 lipca sprawdzic czy serduszko się rozkreciło i bije szybciej no i czy wszystko ok....
mój gin prywatny mimo ze ma swietny sprzet to ostatnio tylko pokazał mi jak pika serce ale nie uszczał dzwieku niestety wiec mozesz tylko zobaczyc a niekoniecznie słyszec:)

reklama
juz jestem boze jaka ta poczekalnia byla pelna dzieki temu ze pracuje tez w zl. zdrowia to mnie wcisnela jako 7 osobe niby z recepta ;-) ale tak to bym tam jeszcze kwitła no wiec dzidzia jest mlodziutka za tydzien do kontroli zdjecie platne oczywiscie zaplacilam ;-) dostalam siatke z produktami tzn. z probkami kremow ;-) ginek mowil ze grzybka mam na wymazie a ja mu mowie ze pan doktor mnie nim zarazil ale sie go pozbylam sprawdzil wymazu nie robil i powiedzial ze niema sladu po grzybku ;-)wiec wasze masci i nadmanganian potasu pomogl ;-) a zaraz dam wam zdjecie ;-) ciaza jest 4tydzien i 3 dni ma ;-) termin na marzec ;-)Zobacz załącznik 369220
i oczywiscie dla was oficjalne fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Soglam ostatnio go pytałam czy będzie słychać serduszko i mówił, że tak. Zresztą On mówi, że jestem już w 7 tygodniu ;) :D Soglam, a miałaś badanie dowcipne? :D

juz jestem boze jaka ta poczekalnia byla pelna dzieki temu ze pracuje tez w zl. zdrowia to mnie wcisnela jako 7 osobe niby z recepta ;-) ale tak to bym tam jeszcze kwitła no wiec dzidzia jest mlodziutka za tydzien do kontroli zdjecie platne oczywiscie zaplacilam ;-) dostalam siatke z produktami tzn. z probkami kremow ;-) ginek mowil ze grzybka mam na wymazie a ja mu mowie ze pan doktor mnie nim zarazil ale sie go pozbylam sprawdzil wymazu nie robil i powiedzial ze niema sladu po grzybku ;-)wiec wasze masci i nadmanganian potasu pomogl ;-) a zaraz dam wam zdjecie ;-) ciaza jest 4tydzien i 3 dni ma ;-) termin na marzec ;-)Zobacz załącznik 369220
i oczywiscie dla was oficjalne fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

no to widzę,że same dobre wieści usłyszałaś :-) brawo ... a jeśli mogę wiedzieć ile takie zdj kosztuje ? a fasoleczka cudna :)

Atan gratuluję! :* Twoja ciąża jest troszkę młodsza od mojej, miałam nadzieje, że razem będziemy rodzić, a tu nas dzieli kilka tygodni ;D Ale najważniejsze, żeby były zdrowe maleństwa. | Buziaki dla Ciebie i dla maluszka :*:*:* |

Soglam ostatnio go pytałam czy będzie słychać serduszko i mówił, że tak. Zresztą On mówi, że jestem już w 7 tygodniu ;) :D Soglam, a miałaś badanie dowcipne? :D
oczywiście dowcipne i wszystko pieknie widziałam maluch duzy i rytmiczne bicie serca i na pewno było słychac tylko gin nie puscił dzwieku wiec nie usłyszałam wiec dlatego mowie ze ze wzdlędów technicznych mozesz nie słyszec a nie ze nie bedziesz...:):)
ja byłam w 7tyd4d wg OM ale na usg wyszło 6t2d i juz widziałam serce i wszystko pieknie wiec na pewno ty zobaczysz nawet jak twoja ciaza tez jest młodsza:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry