• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dzień dobry dziewczyny :-) :-* Ja wyspana oglądam Pingwiny z Madagaskaru.. ale mi ten weekend zleciał :-o szyybciuteńko.. a u mnie jak owulki nie było tak nie ma.. chyba się w czwartek do ginka wybiorę :-(

reklama
Witam - dawno mnie nie było bo weekend spędziliśmy imprezowo, w sobote imininowo, oprocz tego świetowanie mojego magistra a w nd odweidzili nas znajomi, pojedlismy po śmialismy sie gralismy w pokera.. przegralam oj wszytsko i to jako pierwsza... a dzis leje tak ze szok, dodatkowo wybralam sie rano na moj pociag do pracy a tu co pociag przybedzie z opoznieniem okolo 35 min, za chwile pociag zwikeszy opoznienie do ponad 60 min... i sie wkurzyalam i dawaj w ten deszcz do domu!! Dobrze ze mialam komputer ze soba to jak dotaralam jak morka kura to pracuje z domu... oj zimno mokro ciemno... dobrze ze w ceiplym domku siedze i kawke popijam

Witam się pięknie!
Atanku dziękuję Ci za fluidki.:-) Jak się udał urlop? Jak się czujesz i w ogóle co słychać
Pogoda taka jak i wszędzie. Jest jesiennie, szaro i ponuro a u mnie, u nas pewne zmiany, plany. Postanowiliśmy wziąć ślub kościelny, na razie data nie ustalona no ale ważne, że się zdecydowaliśmy.
Poza tym bóle podbrzusza troszkę ustały, jednak jest twarde i przy ucisku boli bardziej. Testu nie robię bo i tak to teraz nie ma sensu, jest po prostu za wcześnie.
A co tam u Was moje drogie?

Aby się dobić do końca link. Nie wiem czy która widziała tego kolesia ale powiem szczerze, że mną wstrząsneło i lekuchno zmieszało.
YouTube - ‪Dancing Pedro‬‏

Ostatnia edycja:
Witajcie laseczki dzis mam wolne i siedze w doomku i go ogarniam troche a jutro o tej porze bede widziała nasze malenstwo.Mam nadzieje ze juz urosło i nie długo bede czuła ruchy.

Dziura... może się cos szykuje tam ;-)

Ja się godzę z facetem w łóżku :-D spróbuje go namówić dziś na 3cie podejscie :-) od soboty go z łóżka nie wypuszczam ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry