• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

ale nam milutko za te buziaki az fasoleczka chy ba podskoczyla bo zakula ;-) jak sie mamusia tak jusmiechnela ;-) ze mogla pomoc choc troszke ;-)

reklama
juz kocha ciocie ;-)jak by umial tez by dal mamusia pomaga dac buziaka od maksymilianka lub amelki :* ale nie moge wytrzymac co z ta wizyta jutro bedzie jak tam na tej poczekalni bede siedziec to mnie rozniesie ;-)

hehe ... rozumiem Cię dasz rade najlepiej myśleć o czymś innym niż o wizycie chociaż wiem, że się nie da ... na pocieszenie mogę powiedzieć , że ja też jutro będę się stresować na poczekalni :-(

bede z toba myslami ;-)bedzie dobrze;-)
musi byc dobrze !!

iwasku ale sliczna coreczka bedzie gratuluje ;-)
a wszystkie brzuszki i fasoleczki co widzialam od poniedzialku sliczne te wasze zdjecia az sie nie moge doczekac wlasnego ;-) ciesze sie ze wszystkie dobrze rosna fasoleczki ;-)

oj kobietki nie stresowac mi sie tymi wizytami, przeciez idziecie zeby sie dowiedziec ze wszystko jest i bedzie dobrze!!!
Pyscek super ze wreszcie idziesz i z niecierpliwoscia czekam jutro na wiesci :tak:
Atanku milo cie znow widziec (czytac) i (nie)dziekuje za fluidki oby okazaly sie skuteczne

kasia pierwsze co zrobilam to weszlam na skarbka by zobaczyc co z toba caly czas myslalam o tobie ale ten net mnie calkowicie dobil ;-( ale juz nadrobilam i jutro popoludniu dam znac co i jak a powoli bede szla spac mysle wiec zycze milej nocy kochane ;-)trzymajcie sie bedzie dobrze !! musi byc !! taka jakas optymistka jestem a jak mi ginek nieda zdjecia to se u niego zrobie telefonem uznalam ;-) zawsze jakies wyjscie jest ;-)

wiec Dobranoc kolorowych snow staraczki i nie staraczki i ciezaroweczki ;-) spokojnej nocy;-)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
fluidki dla potrzebujacych i buszujacych w nocy ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry