• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Wy uciekacie, a ja przybywam ;D Wyspałam się w dzień to teraz łażę :D Ha ! Polećcie jakoś dobrą polską (może być stara) komedię! Pogoda okropna, to jakoś filmami trzeba się ratować :D

Wy uciekacie, a ja przybywam ;D Wyspałam się w dzień to teraz łażę :D Ha ! Polećcie jakoś dobrą polską (może być stara) komedię! Pogoda okropna, to jakoś filmami trzeba się ratować :D
Oo to ja myślałam, że jeszcze ja sobie siedzę tak późno :-D
Z komedii polskich, hmmm, ostatnio żadna mi się takowa nie podoba, dziś nawet oglądałam "Milion dolarów", ale był tak głupi jak jeden z przedstawionych tam bohaterów.
Aaale polecam "Jak pozbyć się celullitu", bo trzeba zobaczyć, że na haju można być nawet po spieczonych bananowych skórkach XD

Oo to ja myślałam, że jeszcze ja sobie siedzę tak późno :-D
Z komedii polskich, hmmm, ostatnio żadna mi się takowa nie podoba, dziś nawet oglądałam "Milion dolarów", ale był tak głupi jak jeden z przedstawionych tam bohaterów.
Aaale polecam "Jak pozbyć się celullitu", bo trzeba zobaczyć, że na haju można być nawet po spieczonych bananowych skórkach XD

AEL kochana, a jak tam Twoje samopoczucie? :D Ja kiedyś oglądałam 'Pierwszy milion' ;D I chyba obejrzymy sobie raz drugi :DDD

Samopoczucie byłoby lepsze gdyby nie ta pogoda w kratkę, przez nią taaak chce mi się spać. A dziś mały wyjątkowo dokazywał, bo jeździć w te i w nazad nóżkami, chodził mi cały brzuch, góra, dół, boki, tu się pchał tam się pchał...ehh
Jeszcze mi siara poleciała z obu sutów i to dosyć sporo, teraz wiem dlaczego mnie tak sutki bolały. Teraz mnie coś głowa boli. Tak dziś robiłam zdjęcia brzucha, że normalnie aparat mi się w rękach trząsł. Chyba zaraz padnę na klawiaturę, już ziewam i pożeram swojego.
A dziś podczas bzykanka, pierwszy raz widziałam by mój chłop miał totalnie czerwoną twarz, aż tak że mu żyły wyszły XD XD XD

o ael jestes a co z filmikiem dasz mi linka bo tamten mi nie dzialal a nie jestem zajerestrowana na youtubie.. prosze ;-)

Ostatnia edycja:
o ale jestes a co z filmikiem dasz mi linka bo tamten mi nie dzialal a nie jestem zajerestrowana na youtubie..
Oj tam no to co nie mówisz, ja po prostu po jednym dniu ustawiam na prywatny film by inni nie oglądali.
Masz tutaj link Brzuchol
Film odblokowałam, pod filmem w opisie masz podane konkretne czasy, w których mały kopie, więc wystarczy kliknąć w poszczególny by film się tak ustawił, no i napisane w którą stronę się masz patrzeć :-)

reklama
ale fajny filmik ;-) ale masz superowo ;-) ah ten twoj pilkarz ;-) dziekuje i do tego jaka muzyczke dalas ;-) fajnie ;-) a teraz naprawde znikam spac bo rano o 8 musze wstac ...by dojechac do ginka,,,

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry