• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

ael i co z tym zdjeciem ile mamy czekac ??fasolka sie moja nieciwerpliwi ;-) a magda nic nie powiedziala na moje zdjecia i na mojej kijanki jak to w domu powiedzieli bo sie z znaku zodiaku ma byc rybka i sie smieja ze mnie xze zawsze chcialam ryby dostalam ryby akwarium w prezencie slubnym i patrzylam na rybki i mam teraz wlasna rybke tak se wymyslili ;-p no i sie wcale nie zdziwili ze poszlam dzisiaj bo wiedzieli ze nie wytrzymam dluzej bo ja nieciuerpliwa;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Atan a czemu zrobiłaś fasolkę wg USG :-) wolałam tę z OM :-D bo nadal taka kijanka tam już więcej było widać :-D

Atanku cudowna kijanka ;-) ja jednak wolę jak dzieci już przypominają dzieci ;-) ale gratuluje , cieszę się,że Cię podtrzymywałam na duchu jak płakałaś,że temp spadła ;-) a widzisz.. jednak się udało, ja od dziś przestaje się z moim na pieska kochać, jak tu od tego się ciąże zachodzi :-D

Ostatnia edycja:
Hehe faktycznie Ael skoro 2 miesiące z rzędu zaszłaś w ciąże to nie pozostaje mi nic inego jak potwierdzic... CYBORG JESTES hehe :-D terminator to przy tobie pikus :rofl2:

Atanku a Ty to tam spokojnie siedź i nie denerwuj się, bo fasolka teraz musi miec spokój i odpowiednia warunki ;-)

no leze na lewym boku bo fasolka tak lubi i sie wtedy uspokaja nie wiem czemu ;-) ale wtedy nie boli :-)
magda bo dobrze licze ze jak odejme te 4 tyg i 3 dni to mi wyszlo ze 10 czerwca a 9 czerwca bylo na pieska wiec tak by na to wyszlo ciekawa jestem czy bedzie maksymilian czy Amelka :-)

Ostatnia edycja:
Szybko napiszę, że my za wesele na 50 os w tamtym roku zapłaciliśmy 17 tys za wszystko, kwiaty, dekoracja kościoła, organista, DJ, makijaż, sukienka, buty, alkohol itd itp.

I chciałam się pożegnać. Bo mi się zwyczajnie przykro zrobiło, że za dużo tu ciężarnych. Może przesadzam, ale to moje odczucia. Fasolkujcie, cieszcie się, nie będę Was kłuć po oczach.
Powodzenia wszystkim.

Sil, no coś Ty ! My Was zafasolkowane chcemy ! bynajmniej ja ! od kogo bym się dowiadywała, w jakich pozycjach mam się nie kochać, kogo brzuszek bede dotykać przez monitor ? hmm?
Daj spokój jedna osoba tak napisała.. a Ty dla jednej osoby chcesz odchodzić ?

sil no nie przesadzaj nie badz taka nie denerwuj sie az mi sie smutno zrobilo :-( prosze nie odchodz !! kto bedzie dziewczyna ze mna i innymi dawal fluidki i wspieral?? musimy je wspierac dawac nadzieje !!

Ostatnia edycja:
Sil Kasia chyba nie miała na myśli nic złego i myslę, że nie chciała żadej z was zafasolkowanych zniechęcić. Jesteście dla nas starających sie źródłem nieocenionej wiedzy i z cierpliwością odpowiadacie na kazde nasze pytania zadawane pewnie juz nie pierwszy raz przez każdą z nas.

a poza tym to faktycznie Wy macie się czym szczycic i chwalić, bo za niedługo będziecie mamusiami kochaniutkich dzieciątek. tylko pozazdrościć <rozmarzony> i tulę mocno kochana :*

ja bede wieczorkiem wiec trzymajcie sie i mam nadzieje ze fluidki pomoga i bedzie wiecej czerwcowych fasoleczek :-)~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry