reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ael ja właśnie mam chorobę zminimalizowaną... a lekarze twierdzą, że nie ma co ingerować chirurgicznie skoro z każdym rokiem jest lepiej... i na tą chwilę biorę leki (m.in. kwas foliowy - największą dawkę wydawaną na receptę, bo często miałam anemie) no i stosuję odpowiednią dietę - a przynajmniej się staram...

reklama
Ael i tak dzielnie to wszustko znosisz... Ja na Twoim miejscu pewnie już bym kopyta wyciągnęła. Dziwie się że nie mam takich dolegliwośći bo mam bardzo delikatny żołądek i bez ciąży czasami takie cierpioły przechodziłam że masakra. A Twoje maleństwo jak? Daje Ci do wiwatu z kopaniem?

Ael ja właśnie mam chorobę zminimalizowaną... a lekarze twierdzą, że nie ma co ingerować chirurgicznie skoro z każdym rokiem jest lepiej... i na tą chwilę biorę leki (m.in. kwas foliowy - największą dawkę wydawaną na receptę, bo często miałam anemie) no i stosuję odpowiednią dietę - a przynajmniej się staram...

No to bardzo fajnie, kochana trzymaj trzymaj dietę. Nie daj się chorobie :* Bo inaczej się skopię :p

łoo no ja mam podobnie, tak się kochamy że czasem to se rzygnąć można od tych słodkości

No właśnie, no bo ile można melasą rzucać bleeeh :p Się żyć tak ni daa! Ale po to są nasi faceci, co mają innego robić jak nas kochać :-D

Ael i tak dzielnie to wszustko znosisz... Ja na Twoim miejscu pewnie już bym kopyta wyciągnęła. Dziwie się że nie mam takich dolegliwośći bo mam bardzo delikatny żołądek i bez ciąży czasami takie cierpioły przechodziłam że masakra. A Twoje maleństwo jak? Daje Ci do wiwatu z kopaniem?

Madziarko ja jestem po prostu nienormalna, temu tak to znoszę. Trzeba się jakoś przyzwyczaić :-) Też mam właśnie delikatny żołądek, ale trzeba dać radę :-)
Co mojego synka, mogę Ci na jeden dzień oddać kopniaki mojego małego to przekonasz się jak mi daje do wiwatu XD

Ale Wam się na tematy zebrało :) Ja nie wiem, jak będę rodzić, okaże się w praniu, że tak powiem. Jeszcze niedawno mówili o cesarce, teraz może sn. Nie wiem sama, co wolę i się nie nastawiam.

Witam Milia :)

Madziarka, serdecznie gratuluję :) koniec szkoły to jedna z fajniejszych chwil w życiu :):):)

Ael, dobrze, że dobrze :) Fajną masz tą panią dr

Częstoskurcz napadowy nadkomorowy. Jak mam atak, a nie wiadomo kiedy przyjdzie, to mi serducho zapitala 240 na minutę. Normalnie bije 60...

reklama
Do góry