reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Aga zależy pewnie też jaka bo wiem, że są i takie co kosztują 1000zł i więcej, wiadomo, że na potrzeby klienta to się teraz cuda wymyśla.No ale ja tak tylko luźno myślę póki co:) Aga a Ty z Warszawy jesteś? I to 27 to wiek? Kurcze nie doczytałam za dużo o Tobie..a może mało pisałaś..nie wiem...Ale jeśli to ja nieuważna Skarpeta przeoczyłam jak o sobie pisałaś to przepraszam

reklama
dziurko biedna<głaszcze><przytul>
Aga z tymi tabletkami to różnie, ja brałam przez 3 lata, odstawiłam w październiku 2009 a dopiero teraz cykle zaczynam mieć regularne:tak:

Atanku a dla mnie gdzie fluidki?:-(<beczy>

ojoj mijenka sorki juz sie poprawiam specjalne dla ciebie ;-) i tylko dla ciebie ;-)~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

a kto mi powie jak znalesc szkole rodzenia na nfz w poznaniu ??

Aga no my się bardzo cieszymy jak przybywa staraczek a jaka radość jest jak już któraś zafasolkuje:-D
Tobie na pewno też się uda a organizmowi daj troszkę odpocząc po tabletkach. Takie odstawienie po tylu latach to zapewne szok dla ciała.

Atanku a może na forum są jakieś mamy z Poznania i Ci podpowiedzą.

Aga mało pisałaś o sobie! Daj się lepiej poznać :-D No i jeśli masz pytania to pytaj śmiało!

U nas też jest prywatna ale z kolei o niej są takie sobie opinie... ja ze względy na opinie nie o kase ide do tej na NFZ. Dużo moich znajomych tam chodziło (moja mama kiedyś też :-))

Atan - google i leciszzzzz!! :rofl2:

Mnie w szkołach rodzenia najbardziej podoba się ta wycieczka do szpitala na oddział i oglądnięcie sobie wszystkiego na spokojnie z bliska. Chyba to takie uspokajające jest i potem jak człowiek idzie z bólami na porodówkę to nie czuje takich obaw. Tak myślę...

a w ogóle to ciężaróweczki widziały wypasione krzesełka do karmienia w okazjach na allegro. Kurcze gdybym miała dla kogo to już by takie jedno było moje

Ostatnia edycja:
Atan! Specjalnie dla ciebie spis szkół rodzenia w poznaniu. Nie wiem które na NFZ ale można podzwonić. Napewno na NFZ są te przy szpitalach.

Poznań

*Szkoła Rodzenia

Polna 33

60-539 Poznań

Telefon: (061) 841-95-65

*Szkoła Rodzenia "Fenix"

Junacka 7

60-152 Poznań

Telefon: 502-40-08-59, 0-61 661 99 49

*Szkoła rodzenia dr. Jadwigi Łuczak - Wawrzyniak

ul. Jackowskiego 36/1 (zajęcia ul. Wojskowa16)

60-132 Poznań

Telefon: 0-61 662 88 01, wieczorem 0-61 661 44 55, 0-601 59 58 66

*Szkoła Rodzenia Przy Oddziale Położniczo - Ginekologicznym

ul. Mickiewicza 2

60-834 Poznań

Telefon: 0-61 848 13 15

*Szkoła Rodzenia pod patronatem Kliniki Św. Rodziny ul. Kasprzaka 16, 60-237 Poznań, sala nr 201, I piętro

Tel. 0-601 56 68 93 0-61 864 20 59

*Szkoła Rodzenia Dobry Początek

Zajęcia: ul.Grunwaldzka 154

Tel. 0-61 66 19 413, w godzinach 8.00 - 10.00 i 20.00 - 22.00

Tel. kom.: 0-606 95 99 92

Dobry Początek - Klub dla Rodzin, Poznań: szkoła rodzenia, fitness w ciąży i po porodzie, zajęcia dla dzieci; program Atrakcyjna Mama, porady specjalistów

Olczak Bożena Szkoła Rodzenia

ul. Dąbrowskiego 27

60-840 Poznań tel. 0-602 47 61 19

*Studio Vigor - Szkoła Naturalnego Rodzenia i Karmienia

ul. Strzelecka 48

61-846 Poznań

Tel. 0-61 812 06 28, 0-502 26 51 02

szkolarodzenia.interia.pl

Więcej... Szkoły rodzenia w Wielkopolsce

reklama
fasolki brak mamy nowa staraczke ;-)
a soglam stracila fasoleczke i ma aniolka [*] ale jest silna i z dobrym podejsciem nie smuci sie ;-)
mijenka dostala prace ;-)
magda smutna bo niema w domku neta a od m MUSIALA JECHAAC DO DOMKU BO TAM SIE RODZINKA wprosila na noc...
dziurka dostala @
ael zgubila nogoi bo gotowala i ja bola ;-)

Do góry